Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 1, 2006

Fenella woog op het moment van schrijven 107.00 kg (bmi: 34.94).

Heya :dag:

Heb alle rommel van de vakantie bijna aan de kant. Wat een bende zeg. Mja de vakantie was leuk al begon het wat minder. Zaterdagmiddag voor 2,5 week terug kwamen we aan op de camping in Tjechie die we uit hadden gezocht. Mja toen we aankwamen hadden we direct al zoiets van, is dit het? Maar het was slecht weer dus maar ff afwachten hoe het er zou zijn.

:kamperen2:

Alle dagen hebben we wel wat leuks gedaan, dierentuin, stedentripjes, lekker uit eten. Maar op een gegeven moment hebben we alles wel zo beetje gezien, na 6 dagen. De camping was nog steeds niks dus maar verder trekken, alles weer in inpakken en op naar een camping waar Freddie vroeger al eens eerder was geweest.

Daar werd onze vakantie pas gezellig. Nieuwe vrienden gemaakt, veel gezien, bewonderd met als klapper Praag. Wat een mooie stad is dat zeg, echt heel erg mooi. Hebben daar kastelen bezocht, naar goedkope marktjes langs de grens, weer kleine stedentripjes en ga zo maar door.

:hondenweer:

Het weer zat ons niet altijd mee, veel slecht weer gehad, zelf onze voortent is overstroomd. Maar meestal overdag beetje droof zodat je wat kon doen, en dan s`avonds en snachts veel regen.

Op terug weg nog vast gezeten op een tankstation. Hadden wij weer, we moesten tanken, dus op naar een tankstation. tijdens het tanken valt alle stroom uit. Tja daar sta je dan, geen cash geld bij je, dus niet kunnen betalen en ook niet weg kunnen en dan moet je nog 3 uur rijden. Maar ze kwamen met een oplossing dat me vriend met een van het personeel naar het dorp beneden reed, daar pinnen, weer terug en dan betalen. Gelukkig is dat gelukt en reden we een dikke 3 kwartier later weer op weg naar Nederland waar we om half 12 s`avonds aankwamen. En direct ons bedje in zijn gedoken nadat we de noodzakelijke spullen uit de auto hadden en de vouwwagen weer in de garage stond.

:bagage1:

Dat was het wel zo beetje in het kort. Al met al een leuke geslaagde vakantie en dat is het belangrijkste. :applaus:

Dikke :kus2: mij

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan