Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 1, 2006

Geschreven door Sandra32

Pfffffffffff, afvallen, wie zit er niet met zijn gewicht. Meesten vinden zichzelf te zwaar, sommigen vinden zichzelf te licht.
Ik strijd al heel lang tegen de kilo's, voel mij niet prettig in mijn lijf zo, maatje 36 hoeft niet meer, maar maat 40 zou mooi zijn.
Ik ben vooral aangekomen door medicijnen, anti-depressiva, troep is het wat dat betreft, maar het heeft mij verder wel geholpen. Wel cynisch eigenlijk, slik je pillen om je beter te voelen, zie je in de spiegel jezelf aankomen, ja, dan voel je je goed! Niet dus.
Na mijn twee volfragen zwangerschappen ben ik ook aangekomen, tussendoor nog even wat anti-depressiva, anti-conceptiepillen en daar ging ik weer!
Uiteindelijk woog ik meer dan 100 kilo, vreselijk vond ik het, nu woog ik 89,1 toen ik hier (weer) begonnen was en er is alweer 5,5 kilo vanaf. Ik volg het dieet van Sonja Bakker. Soms moeilijk te doen vind ik, omdat ik graag een stevig ontbijt heb, daarmee bedoel ik brood of crackers, maar soms moet je jus d'orange drinken oid. Daar hou ik het dus niet op uit en mijn suikers dalen dan heel erg snel. Ik heb namelijk hypoglykemie, lastig, maar zeker mee te leven gelukkig.
Nou ja, afvallen dus, een heel gedoe en dan sta je op de weegschaal, ben ik meer dan een kilo aangekomen in een paar dagen, schrik mij rot! Maar na een bezoekje aan het toilet word alles mij duidelijk: de valg hangt weer uit, zoals mijn moeder altijd zei.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan