Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 1, 2006

Jeg woog op het moment van schrijven 62.50 kg (bmi: 24.41).

Hoi,
Nou het gaat voor geen meter lijkt het wel, hoewel de weegschaal meer aanwijst voel ik mij toch slanker geworden. Taille en buik zijn minder geworden, maar mijn maagstreek blijft lekker dik. Ik ben netjes aan de 1300 a 1400 calorien, beweeg meer dan anders, maar mijn lichaam heeft zich even aangepast. Ik moet gewoon doorzetten, drink lekker veel water, minstens 1.5liter per dag. Maatje 36 van vroeger hoef ik niet meer, maar ik streef naar maat 38 /40. En die dikke maag moet weg!!!!
:bladeren4:

September 3, 2006 om 22:00
Hi
Ik lees dat je problemen hebt met de maagstreek slanker te krijgen. Het vervelende is dat mensen een bepaald figuur hebben en dat verandert niet met lijnen. Zo te lezen ben je een appeltje, dus dunne armen en benen maar als er vet is zit het op de buik.
En nou heb ik laatst ook gelezen dat vrouwen in/na de menopauze een extra vijf kilo erbij krijgen rond de buikstreek omdat het blijkbaar nodig is voor moeder natuur.... niet voordelig als je een appeltje bent :S
Ik hoop dat het nog even op zich laat wachten, ben nu 43.... wil nog even genieten van dit maatje ;)
Nog een week te gaan en ik heb het certificaat binnen :D een jaar op gewicht!
Ik hoop dat jij ook snel je streef behaalt, met goed resultaat!
:kangaroe:
Jeg
September 4, 2006 om 06:14
Hai WIlma,

Bedankt voor je reactie, leuk dat je op mij reageert. Kijk daar heb ik wat aan, dat ik een appeltje ben. Dat wist ik wel, maar ik moet het van iemand bevestigd krijgen.
Ik heb inmiddels je website gezien, Leuk dat jij deze designs maakt voor b.v. Beter bed. Wij hebben ook zo'n soort ledikant. Van ijzer, maar ik weet niet of hij door jouw ontworpen is, hij komt uit China!! Is daar geen markt voor je??? Beetje moeilijk lezen he Chinees.
Het lijnen gaat weer beter, mijn man (fold, op de site) valt ook goed af. Wij moeten wel op deze leeftijd. Ik ben inderdaad 5 of meer kilo aangekomen tijdens de overgang, die nog niet is afgelopen. Ik woog tot mijn 50e rond de 55 kilo. Daarna ging het snel omhoog, maar ik weet ook wel waaraan, ik lust graag een wijntje bij de maaltijd of 2.En alles wat lekker is op vakantie in Spanje en Noorwegen waar we graag naar toe gaan. Ik vind trouwens alles veel lekkerder in die landen. De Noorse vrouwen en meisjes zijn de laatste jaren ook behoorlijk dikker geworden.
Het stond voorop in de Telegraaf vanmorgen, dik zijn wordt het probleem van deze eeuw.!!Walgelijk eigenlijk met zoveel honger in de wereld.Maar het is niet anders. Wilma, veel succes met je ontwerpen, en de groeten van valreepje.
:lindy:
Jeg
September 14, 2006 om 05:18
Hoi Aukje,

Nou zeg jij hoeft nog maar 30 kilo af te vallen, als je dat vergelijkt met superchubby, dan is dat natuurlijk niet zoveel. En je wordt steeds meer een ander mens, als ik kijk naar je fotoos van voor en na. Gisteren zat ik met mijn kleindochter van 6 jaar, je fotootjes te bekijken, en weet je wat ze zei:, wat een mooi meisje is dat geworden. Echt waar!! Lief he?? Kinderen zeggen de waarheid hoor, ook als ze je te dik vinden. Ik vind het erg knap van je dat je zo doorzet,want dat is nogal wat.Ikzelf ga niet meer zo snel, omdat ik in de overgang ben. Maar ik hoef ook niet zoveel eraf dat scheelt. Zal ik je buddy worden??? groetjes valreepje.
p.s. Ik krijg geen smilies erop, ik denk dat mijn computer te veel beveiligd is.:bugs:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan