Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 1, 2006

Myrheila woog op het moment van schrijven 50.70 kg (bmi: 19.08).

Ja... jullie zien het goed... mn gewicht is 0,7 BOVEN mn streefgewicht uit. Ik vond mezelf al steeds een behoorlijk buikje hebben en gisteren stond ik op de weegschaal en schrok ik eigenlijk best wel. 50,7.....!! zoveel heb ik nog nooit gewogen!

Voor de vakantie woog ik nog iets van rond de 42 kilo en nu is de vakantie zowat voorbij en sta ik op de weegschaal en heb ik ineens mn streefgewicht bereikt + daar nog 0,7 over heen... Ja en nu hoor ik blij te zijn. Zoiets van: Jippie, hiep hiep hoera eindelijk gelukt. Maar eerlijk gezegd voel ik me helemaal niet blij. De 50 kilo naderen zag ik altijd als een soort bedreiging. Ik had het wel als streefgewicht ingevuld omdat 49,9 mn minimale gewicht is. Maar altijd als ik er te dicht bij in de buurt kwam ging ik weer proberen iets er af te krijgen. En nu ineens van ongeveer 42 kilo naar 50,7.... voelt best wel als een klap.

En mn lichaam is anders, dikke buik, vetkussentjes op de heupen en bovenbenen e.d. En ja nu weet ik dat ik me eigenlijk aanstel, maar toch voelt het voor mij alsof ik best dik ben, net of ik zwanger ben, zo'n bolle buik.

En nu? Wat moet ik doen? Ik wil toch echt niet dit houden. Meer bewegen? oefeningen doen voor die plekken? Gezonder eten? Toch proberen weer iets er af? Maar echt te weinig wegen is ook niet zo geweldig. Hoewel ik de laatste tijd niks niet minder moe en dizzy ben als voor die tijd.

Ik wou dit even kwijt... had al lang niet meer hier iets geschreven maar dacht ineens aan deze site. Vandaar eindelijk weer een berichtje over mij.

Groetjes Myrheila

Onbekend
September 2, 2006 om 05:08
Lieve Myrheila

Niet meer afvallen, je weegt nog weing, kijk eens naar je lengte???? Maar harstikke goed hoor dat je dat gehaald hebt. Wees nou eens trots op je zelf, je hebt het gered!!!!!! Je kan altijd buikspier oefeningen doen, maar niet meer gaan afvallen. echt niet doen. Die kussentjes, dat zijn rondingen die bij een vrouw horen. Staat ook gewoon beter, en je kleren zullen ook leuker staan. Dus houden zo!!!! Liefs Ineke
September 25, 2006 om 10:30
en toch ben ik erg blij voor je... :D

tis je toch gelukt om bij je streefgewicht in de buurt te komen (en zelfs wat eroverheen)

misschien wat oefeningen doen om je buik wat strakker te krijgen?
leuke foto trouwens bij je profiel...

succes
patricia
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan