Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 2, 2006

Maartje27 woog op het moment van schrijven 74.90 kg (bmi: 26.22).

:bloemenlijn:

2 ons gegroeid maar dat wist ik ook wel, wist wel dat het weer een beetje omhoog zou gaan :(..maar nog wel steeds ONDER de 75 :)
Zometeen al weg voor het familieweekend dus...zie er best wel tegenop en heb er eigenlijk helemaal geen zin in :S zal blij zijn als het weer om is eerlijkgezegd..hou niet zo van zulks soort gelegenheden.
Maar zoals met alles zal ook dit wel goedkomen en zal ik vast achteraf zeggen dat het eigenlijk wel mee viel (ben piekerprinses eersteklas), het is ook wel leuk om iedereen weer eventjes te zien...

Morgen ben ik er alweer...wens iedereen een heel fijn weekend, maak er wat van!

Veel liefs, Maartje :vlinder:


De grootste stap op weg naar geluk
is stoppen met piekeren...

:voetstappen:

Onbekend
September 2, 2006 om 02:25
Hoi

Dank je wel hoor, kan ik wel gebruiken! :argh: Balen balen!! Ik moet zo naar het zomerfeest, nou ik blijf 1 uurtje en dan vind ik het best. Ze bekijken het maar, ik heb geen zin vanmiddag weer zo'n last te hebben.

Jij hebt niet echt zin in een leuk weekend..????? Ik herken het wel een beetje hoor, toch overal apen en beren zien, maar het wordt vast leuk hoor!!! Wat ga je doen eigenlijk..??? Genieten hoor!! (anders ruilen we en weet wat je dan doet ;) )

Spreek je snel!
Ciao x
September 2, 2006 om 13:07
Hey Maartje

Dank je voor je berichtje.
Het No Diet Dieet gaat erom om gewoontes te doorbreken en zo ook je eetgewoonte te veranderen. Het boek bevat kleine opdrachtjes die je moet uitvoeren zoals bv gaan winkelen in een onbekende winkel, een gerecht eten dat je nog nooit hebt gegeten enz. Het boek is ook goed om je zelfvertrouwen op te krikken. Het boek heeft mij al geholpen om eetbuien tegen te gaan.

:groetjes:
Lindsay
MCL
September 3, 2006 om 03:53
Ik denk dat het bij niet zoveel mensen bekend is dat er zo'n vraag naar is. Dat dat de reden is. Je kunt kindjes van alle leeftijden adopteren. Er zijn ook veel baby's die een huis nodig hebben doordat ze zijn mishandeld of sexueel misbruikt of dat de ouders het niet aan kunnen of het kind verwaarlozen. Met die baby's komt het meestal wel goed, die krijgen als eerste een goed pleeggezin. Maar hoe ouder de kinderen worden hoe moeilijker het wordt. In het tehuis waar ik werk zitten er veel kindjes te wachtten op een pleeggezin en de jongsten zijn 4 jaar. Het is ook logisch dat pleegouders liever een kind van 0 t/m 3 opnemen dan een ouder kind. Maar het is wel sneu om te zien.

Uit welk land wilt je vriendin adopteren? Spannend hoor!

xxx
Onbekend
September 3, 2006 om 06:23
Hoi Maartje,

Ik ben ook een echt piekerbeest!! Ik kan ook meestal niet slapen omdat ik nog aan het piekeren ben. Mijn hoofd staat eigenlijk nooit stil. Vervelend hé?!

Die 2 onsjes krijg je er zo weer af. Ik heb dat ook al meer dan één keer gemerkt dat de lijn niet blijft dalen :( Maar als je dan over het algemeen kijkt, ben je dan toch afgevallen (+) En dat is het belangrijkste!!

Dada
Lies
September 3, 2006 om 11:05
Hoi Maartje

Het strafpotje doe ik nog steeds maar jammer genoeg zijn er wat euro's ingegaan :'( Maar ik heb wat extra hulpmiddeltjes om me te motiveren: Ik mocht van mijn vriend een streefgewicht voor eind december kiezen, en als ik dat behaal dan krijg ik een verrassing :D Nu, ik ben dol op verrassingen dus ik zie dat wel zitten. Ik heb gekozen voor -15 kilo. Dus tegen 31 december moet ik maximum 118 kilo wegen. 15 kilo is veel maar het moet er af :-)
En een ander hulpmiddel is dat als ik elke week niet minstens 1 kilo afval, dat een goeie vriendin van me, Erika (Erikake op deze site) dan iets slechts over me in haar msnnaam mag zetten :bulderlach: Nu, ik gun het haar niet om die kans te krijgen dus ik doe hard mijn best :D Wat een mens allemaal niet moet doen om gemotiveerd te raken e? :-D

Bij de tandarts ging het goed hoor ;-) Volgende week maandag moet ik terug komen voor een kleine schoonheidsherstelling :D

:knuffel:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan