Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 2, 2006

Elmear woog op het moment van schrijven 70.80 kg (bmi: 25.39).

Mjah maar 20 gram af :snik: Het is men eigen fout ik weet het..

Maar vandaag begin ik opnieuw : men half uurtje lopen, me aan mijn punten houden van men dieet en veeeel water drinken !!
Goh het is alleen lastig van al die chocolade die hier in men kast ligt en mijn mama die al die koeken meebrengt. Nu laat is ze gewoon koeken meebrengen die ik niet lust !
Des te makkelijker voor mij :pooh:

's ochtens eet ik meestal een boterham met choco of gewoon van die all gran flakes (niet zo heel lekker, maar vult goed en is ook nog is gezond met al de vezels..) en melk en fruit en fruitthee.
Als tussendoortje eet ik nu een 7-tal amandelen. Het klinkt mss weinig maar ik ben daar namelijk verslaafd aan en zowiezo heb ik dan iets om op te knabbelen.

En dan gewoon in de middag aardappelen, men vlees en groenten.. Niet al te veel sausjes maar ik probeer het zoveel mogelijk te grillen en te wokken..

En dan 's avonds ja een boterham met kaas..

Ik wissel wel geregeld eens af als ik eens zin heb in een croissant ofzo dan tel ik dat bij men punten bij en dan is het weer ok :)


:sterpink:

DUS ik hou me deze week strikt aan mijn dieet (mjah dat zeg ik elke week ma kom) en dan hoop ik dat ik donderdag al 64,5 kg weeg.. Ik denk dat ik het wel ga kunnen halen hoor... Het gaat me in ieder geval veel voldoening geven..

Het grappigste vanal is dat ik en mijn vriendje :hartje: een soort van afval/bijkom- race doen..
Hij wil graag 65 kg wegen (komt van 58 en weegt nu al 61 kg !!!) En ik weeg nu ongeveer 65 en wil 58 kg wegen !!
Enja bijkomen is voor hem echt moeilijk, aaaaah jongens e !!

Dus we voelen ons alletwee altijd happy als we een beetje afgevallen zijn of bijgekomen, dus ik heb veel steun aan men popje :luv:


Kga nu eens beginnen leren voor men laatste examen woensdag.. En ik laat jullie zeker weten of er iets af gaat.. hopelijk e

Veel succes nog voor iedereen !!

Byezz xXx

Elmear :poohdekoe:

September 2, 2006 om 09:13
Hej!

Ik las net je reactie bij valerie88 over Marissa van the OC :D haha zo zou ik dus ook wel willen worden hoor! Ma die is tschijnt altijd van haarzelf ook zo mager geweest, dus om zo te worden denk ik dat da nie echt mogelijk is, of ge moet al serieus ondergewicht hebben.
Vind da ook zo beu he, ik weeg nu 58.5kg en ik zie der dus nog nie slank uit he! Heeft mee u bouw te maken ok, maar kben daar nieks mee! Kwil der slank uitzien, en nie van die mega heupen hebben :(

Ma kijk, nog veel succes mee dieten en ook voor u laatste examen he! Wa studeer je?

daag xx
September 7, 2006 om 16:21
Misschien helpt het om haar te vragen om het op een plek te leggen die je niet weet en weg te lopen als anderen snoepen... bijna te drastisch maar het helpt wel... Moet ik nodig zeggen met mijn introweek (zie mn dagboek)
Succes!
:groetjes:
cherished
:zeehond:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan