Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 2, 2006

Vitamientje woog op het moment van schrijven 112.00 kg (bmi: 43.21).

Nou, de afgelopen week heel wat geleerd!
Het hondje waarop ik moest passen was de eerste paar dagen een vervelend mormel; besloot toen dat het genoeg was geweest en was daarna heel streng (zo voelde dat voor mij tenminste) wat onze relatie goed bleek te doen, want de hond veranderde van irritante aandachtvrager naar een heerlijke gehoorzame en vooral rustig schatteboutje. Haar baasje is gisteren thuis gekomen, en ik kan weer 's ochtends wakker worden, zonder aan de hond te hoeven denken, maar ik zal haar wel heel erg gaan missen hoor.

Wat heeft dat hondenzitten met me gedaan?
Ik moest dus 4x per dag uitlaten, en maar mijn benen wilden dat helemaal niet! Ik had stijve voeten, gevoelloos been en pijn in de onderrug. Maar door de hond moest ik wel. Heb nu besloten, om het verder te blijven doorvoeren dat ik ondanks pijn toch elke dag 45 min.ga lopen. Want zoals ik het de laatste tijd had gedaan, schoot het er toch te vaak in dat ik het oversloeg omdat ik me niet goed voelde.

Gisteren had ik uitgebreid gekookt omdat de baasjes thuis zouden komen. Toevallig kwam er nog een andere gast aanlopen en zo waren alle stoelen van de tafel bezet. Het ging er goed in, Van een schotel voor 8 bleef er nog wat over. Des te beter vind ik dat. Terwijl de anderen later aan de chips en ijs zaten, zat ik met een kouwe prak op schoot. En niemand die dat gek vond, want ik ben niet de enige.

Vanavond gaan we uit naar theater, en ik ben gevraagd om weer te koken. Met een schone ruime keuken en eters, zeg ik daar niet gauw nee op. Maar vanavond wel een totale andere versie. Gewoon witlof op Brusselse wijze, geen sausje of zo, gebakken visje en oma's paprika chutney. En als piece de resistance ... knoflookaardappelwedges uit de oven. Ik heb er nu al trek in. Onderwijl is het nu tijd voor de brunch, een bruine boterham met kaas en tomaat en that's it, misschien dat ik nog voor een tweede boterham ga, we zullen zien.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan