Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 2, 2006

Sunce woog op het moment van schrijven 82.10 kg (bmi: 27.43).

:hallo:

Gisterenavond zijn wij gaan eten bij mijn schoonouders en het was lekker en gezellig. Mijn :weegschaalblauw: is er niet gelukkig mee maar ik weet dat al die grammetjes er binnen een paar dagen al af zullen zijn.
Ik heb niet kunnen gaan joggen gisteren en vandaag is :hartje: de hele dag aan het werk, dus zit ik hier met Miran die niet meer alleen wil zitten en spelen - heel vermoeiend.
Mijn plan was om vanavond mosselen te maken voor ons tweetjes, maar ik wil ook gaan lopen en als ik dat wil dan ofwel eet ik te laat en ben ik de hele nacht ziek, ofwel loop ik te laat en kan ik niet meer slapen!
Ik kom er wel uit tegen dan. Het weer is mooi en ik zou ook kunnen gaan wandelen, maar Miran is juist in slaap gevallen en nu moet ik wachten totdat hij wakker is.
Onze :baby: is zijn kluts volledig kwijt na de vakantie. Hij is twee maanden weggeweest, ander taal gehoord, andere omgeving en hopen mensen die met hem constant bezig waren en nu zijn wij terug en hij herkent niets meer, ons huis niet, zijn eigen kamertje niet, hij wil niet alleen zitten en valt heel moeilijk in slaap. Als ik hem voor twee seconden alleen laat, schreeuwt hij alsof hij doodgaat! Hopelijk gaat deze fase ook voorbij....
Wij hebben in onze tuin een mooie oude appelboom en die staat nu vol-vol-vol met appeltjes. Ik was van plan om dit weekend appelmoes te maken, maar met mijn Miranneke gaat het niet zo vlot lukken vrees ik.
Ik wens jullie een fijn weekend,
:hug:
Sunce :zon:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan