Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 2, 2006

Katja59 woog op het moment van schrijven 77.60 kg (bmi: 27.49).

:halloallemaal:

Ik ben 4 ons afgevallen, dus gewicht is weer iets naar beneden. Houd het gevoel dat het niet snel gaat....zie wel .Van de week wel te weinig water gedronken dus dat ga ik van de week maar eens aanpakken.

En ook leuk nieuws : ik kon van de week een spijkerbroek aan die ik al heel lang niet meer aankon. Jippie!De broek die ik aanhad slobberde namelijk, hierdoor dacht ik : " Had ik niet ergens nog een broek liggen in de kast? " Ja dus.
Was zo bezig met afvallen en menu's, stond er niet bij stil dat het ook effect heeft op mijn kleding...stom hé?

SB dieet volg ik niet echt : de eerste 3 weken wel. Gebruik wel de avondmenu's. ''s ochtends eet ik 1 beschuitje of 1 bakje magere yoghurt( BEN NIET ZO'N ONTBIJTER) 's middags 2 boterhammen met mager beleg en een beker halfvolle melk. en 's avonds een SB menu.
Denk erover om 1 sapdag/ fruitdag per week in te voeren.

Eerste werkweek zit erop, was wel wennen. 's Avonds vroeg naar bed, was echt moe. Was ook meteen druk omdat bijna iedereen terug was van vakantie. Vrijdagmiddag vrij, heb ik meteen de boodschappen gedaan, gisteren en vandaag wassen gedraaid enz. O ja, nieuwe bloempotten gekocht en een paar planten overgepot. Staan leuk op de vensterbank. Van de week had ik een nieuwe plant gekocht, zaten ook 2 bijtjes in. Dat duurde natuurlijk niet lang, Zoefie en Max hadden ze al snel verwijderd en naar hun " geheime' plek gesleept. Konden ze er lekker mee spelen.Ik heb de bijtjes nog 1 x teruggedaan, maar dat had geen zin. De katten haalden ze er net zo snel weer uit.Droppies.

Nou ik ga een kopje koffie drinken,
groetjes ;kbatja

September 2, 2006 om 12:58
Ha Katja,

Goed joh dat je wer 4 ons kwijt bent.
Langzaam aan dan is het ook goed.Ja je staat er niet echt bij stil dat je kleding iets te wijd gaat zitten,maar het is echt zo.
Lekker gevoel he.
Leuke namen hebben jou katjes.Zoefie en Max.Een is er denk een kater of heb ik het mis?
Leuk als ze achter beestjes aanrennen.Zodra die van mij gek gaan doen dan hebben ze ook iets in de smiezen,meestal had ik het nog niet gezien.Slimme beesten toch.
Ja de eerste week en dan s`avonds erg moe.dat is normaal alleen jammer dat je dan zo weinig fut heb voor wat anders he.
Bij is het precies zo.
Zeker nu het al weer ietsjes vroeger donker lijkt te worden,maar ja weinig zon gehad de laatste maand,ik voel me dan al gelijk minder.
Maar ja wie weet wat voor weer we nog meer krijgen.
Katja fijn weekend.
Cisca.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan