Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 2, 2006

Sophia woog op het moment van schrijven 84.20 kg (bmi: 31.69).

op verzoek van Maggy een update: ik weeg nu 191.9 kilo

Na een zware, lange reis van wel 8 uur in een oude aftandse auto, volgepropt met campingspullen EN 2 reisgenoten, die constant aan het zeuren waren over de lange tocht zonder water en proviand, hebben we toch zowaar de bestemming bereikt.

Dat ging niet zonder 5 x iemand uit de auto te hebben gezet wegens grove beledigingen of het kapen van de autowegkaart. het heeft 1 blauw oog opgeleverd, 3 gekneusde ribben, 1 bloedneus, en pijnlijke derrieres. Toen konden we pas op weg.

Dochter zat met hoofd tegen plafond wegens opstapeling van 6 slaapzakken wegens de kou op onze bestemming. verder zat zij strak tegen de koelbox en 3 weekendtassen en de tent, zodat zij niet zomaar om zou kunnen vallen.
dus met al goed over nagedacht!

De bestemming werd Normandie, die meteen door meissie werd bestempeld met oorlog-vakantie, vanwege de vele oorlogsbegraafplaatsen en herdenkingstekens in het gebied.
Al met al is Huub maar 1 x door de bliksem getroffen.
Regen kregen wij alleen s'nachts, toch een meevaller.

Deze vakantie viel op doordat niemand van het gezin werd getroffen door een ziekte, waardoor wij nog eigenlijk alle jaren naar Hollanda moesten om goed geholpen te worden.De laatste vakantie in France was abrupt geeindigd, omdat de Fanse huisarts medicijnen voor had geschreven voor buikpijn, zonder goed overleg met ons, wij spreken geen Franse taal en hij geen Engels, het leek wel op hints.
Naderhand bleken de medicijnen al jaren verboden te zijn in Europa, en bleek mijn buikpijn zwangerschap te zijn...gelukkig had ik nog geen pil daarvan ingenomen.

oh: omdat mijn reisgenoten de leukste mensen op de wereld zijn, en zij mij 2 kilo hebben laten afvallen omdat zij maar 2 x per dag eten, vergeef ik hen bovenstaande!
:hug::hug::hug::hug::hug::hug:

zo goed, Maggy?:muwhahahaha: oh ja: 87.4 kilo nu!

September 30, 2006 om 12:06
Lees ik daar nou dat je zwánger bent!?!?!?!?
Jee man wat gááf! Van harte gefeliciteerd. Hoe gaat het met je?

:knuffel: Saskia
October 29, 2006 om 15:42
Waar is u?
November 9, 2006 om 11:01
Ja; waar is u? :verstoppen:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan