Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 8, 2006

Guldane woog op het moment van schrijven 66.30 kg (bmi: 26.56).

:hoihoi:
Het etentje was erg gezellig. Het was een heel chique restaurant. Het eten werd in mooie schaaltjes gepresenteerd en het was ook wel erg mooi versierd. Het was te mooi om het op te eten. Maar helaas moest dat wel gebeuren.
Ik had een vegetarische menu besteld. Als drinken had 1 cola light, 1 jus d'orange en veel water genomen. Maar bij het toetje heb ik me laten gaan. Ik had een enorme nagerecht en het was LEKKER. De schade was 1.5 kilo zwaarder. De volgende dag een fruitdag ingelast ben benieuwd wat ik morgen zal wegen.
Ik wens iedereen een :prettigweekend: :hug: :roos1: Guldane

September 8, 2006 om 20:23
:goedemorgen2: Je hebt gelijk..wij blijven maar bezig
nu de droomvakantie:hangmat: gedaan is:nieuws:
ik ga weer afvallen het:duel: met de:eetbuiduivel:
kan beginnen
geen:hamburger: vervangen door enkel:slakrop:
geen:koekjes2: vervangen door:meloen:
en de rest maar zoeken...wens je veel :kg:kwijt
:tulpen: :groetjes: mutti
September 9, 2006 om 01:34
:hoi:
Oeps, ik had gedacht dat je je keurig had ingehouden in het restaurant vandaar dat ik dat in je dagboekje had geschreven. Weet je: we zijn allemaal mensen en gewoon uithuilen en weer verder gaan zeg ik altijd maar weer. Het is gebeurd en gelijk ben je volop op de rem gaan staan dus die 1.5 kilo is er dan ook weer zo vanaf.
Afvalze
:tulpen:
Marie-Janne
September 9, 2006 om 03:13
:hallo: guldane

Ik ga inderdaad ook 's morgens en 's avonds op de weegschaal! Zo zie ik 's avonds al een beetje wat het 's ochtends gaat worden. Als ik de weegschaal loslaat ben ik bang dat als ik een paar dagen gezondigd heb niet meer op de weegschaal durf en dan is het hek van de dam. Ik spreek uit ervaring. Dan gaan mijn broeken stak zitten en die trek ik dan niet meer aan enz enz. Tot ik nog maar 1 broek aankan...... Ik heb met het iedere dag wegen verder geen problemen, ik weet ook dat het schommeld, maar ik wil er zicht op houden en dat lukt zo het beste.

Veel succes met de strijd! Groetjes van Patricia.
September 9, 2006 om 15:34
:hallo: guldane

Ik was begonnen met een dieet van twee jaar geleden, ik liep toen bij een dietiste. Bij 77 kilo ging er nu niets meer af, ik ging steeds minder eten maar dat hielp natuurlijk ook niet. (+) Op deze site lees je veel over verschillende dieten en de meeste had ik ook al ooit gedaan maar van Sonja Bakker had ik nog nooit gehoord. Ik ben daarmee begonnen en ik viel gelijk weer af. :okidoki: Waar ik 2 jaar geleden bleef steken op 71 kilo, blijf ik nu gewoon verder afvallen. :dansenvangeluk: Voordat ik op 14 augustus met vakantie ging had ik week 9 van dat dieet afgesloten, dat is in het boekje de laatste week. Dat kwam heel mooi uit. :lol: In de vakantie heb ik gewoon rustig aan gedaan maar wel lekkere dingen gegeten en was ik 1 kilo afgevallen. :Imgood: Nu op 4 september ben ik weer met week 1 begonnen omdat ik er nog 2 kilo vanaf wil hebben. Als dat lukt......:ja: Lukt het niet dan is het ook prima.

Mijn grafiek vul ik alleen in als ik ben afgevallen, vandaar dat mijn lijn alleen maar naar beneden gaat. Dat is misschien een vertekend beeld.

Ik was gisteren ook uit eten omdat we 11 jaar getrouwd waren en ik was vanmorgen 1 ons zwaarder! Dus dat viel mij heel erg mee.

Fijn weekend en :succes: de komende week! :groepsknuffel:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan