Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 9, 2006

Maartje27 woog op het moment van schrijven 75.10 kg (bmi: 26.29).

:vlinder4: :vlinder4: :vlinder4: :vlinder4: :vlinder4: :vlinder4: :vlinder4:

Yahoeeeeeeeeeeee 2 ons eraf :D :jippie: en waarom zo blij?
Heb gister geprobeerd om te luisteren naar maaghonger in plaats van hoofdhonger :P(wat een wijze woorden he? ;)) maargoed..het werkt wel! Als lunch gistermiddag een tosti gegeten en eigenlijk had ik heel erg zin in nog eentje maar heb het niet gedaan...dacht ik wacht gewoon nog en misschien is de zin straks wel over, heb een halve liter water gedronken en later nog een kop thee en was er klaar mee! Gekozen voor gezonde tussendoortjes en een loempia als maaltijd...en...ben erachter gekomen dat ik komkommer eigenlijk heel lekker vind en dat vult wel hoor!
Deze keer 's avonds na alle nieuwe boodschappen niet meteen aangevallen op alles maar bewust gekozen voor twee cafe noir koekjes en daarvan genoten! oja..en later nog een toffee. Toen mijn vriendje op visite kwam, mijn ouders waren er ook, heb ik de worst/kaas/chips laten staan en alleen nog thee en water gedronken, wil na 20.00 uur 's avonds niet meer eten...
Ben wel trots op mezelf en wil meer van deze dagjes! *O* (wel met het resultaat dat ik dan ook afval he? ;) )
maargoed..vandaaag is het dus ietsje lastiger omdat we met 7 meiden weggaan, nouja..kzie wel, wil er in iedergeval van genieten!!

Hele fijne dag, liefs Maartje :vlinder2:


Iets anders verzinnen
Nieuwe kleuren
Andere mogelijkheden
Eindelijk mezelf uitvinden...

:bloemenlijn1:

September 9, 2006 om 05:02
Hallooo :)

Ik ben ook trots op jou hoor! Klinkt heel goed allemaal. En misschien dat er niet gelijk kilo's af gaan, maar als je tegelijkertijd ook bewust bent van het feit hoe goed gezond voelt (letterlijk) dan is er niets aan de hand toch?

Nu ik weer sport en minder suiker eet voel ik me zoveel fitter en blijer ;-)

En ik weet zeker dat je het vandaag ook kan klaarspelen om het bij de gezondere dingen te houden. Bij elk glas wijn een glas water enzo... En als het je niet helemaal lukt, dan morgen wel weer. Heel veel plezier in ieder geval!

Ik wens je intensere kleuren
nieuwe mogelijkheden
en veel plezier bij het uitvlinderen

Jolien
Onbekend
September 9, 2006 om 08:49
Hey meis *O*

Wat goed dat je je zo hebt kunnen inhouden!! :jippie: Lekker gevoel geeft dat he!! Super hoor, en nu volhouden he!!
En ook weer afgevallen, dat motiveert tenminste! (+)
Ik ga even 2 dagen niet op dat ding, maandag pas weer. 2 dagen SB aanhouden (en nu echt goed!!) en dan moet er weer wat af zijn... Hou momenteel vocht vast dus ga maar weer aan het :waterdrinken:

Net terug van weer lekker sporten. Ik dacht dat ik er geen tijd voor zou hebben vandaag, maar tussen 12.30 en 14.00 kon ik net nog even omdat de sportschool om 14.00 dichtgaat. Weer op de :fiets: geweest :jippie: en 53 min. cardio gedaan! Het ging heel goed, ook met mijn rug. (+)
Vanmiddag lekker rustig aan met een tijdschrift op balkon zitten :zon: en misschien even naar mijn ouders. Stofzuigen, boekenkast uitzoeken, ik vermaak me wel.

Gisteren was het leuk in de bios maar ik merk wel dat ik afstand hou. Hij vindt mij erg leuk denk ik (kwam ook met bloemen) maar ik voel gewoon niks voor hem zeg maar. Als vriend oke, maar verder niet... Moeilijk is dat hoor, want dat moet ik hem toch een keer duidelijk maken. Vanavond wil ie weer afspreken, heb gezegd dat ik even kijk met mijn rug... maar heb er eigenlijk helemaal geen zin in! (oh erg he!). Nou, ja ik verzin wel iets. De film was trouwens leuk ;)

Heel veel plezier met je vriendinnen!!
:bye:
September 10, 2006 om 04:28
Goed zo, zo gaat het super !!

en ik ben ERG benieuwd hoe je dagje met de meiden is geweest, ik hoop dat je -je weet wel- van je af hebt kunnen zetten !!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan