Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 9, 2006

Langewegtegaan woog op het moment van schrijven 101.50 kg (bmi: 37.74).

:hi: allemaal
ik heb mezelf gewogen en ik ben keurig op de 102 kilo gebleven ...dus niets eraan en niets eraf.
ik merk dat ik er echt stevig inzit in het :ww1: gebeuren...ik loop zelfs nu in mijn hoofd pnt te tellen als ik iets eet of drink...kijk...thats the spirit:yougogirl: dat is bij mij een teken dat ik de knop echt voor 100% heb omgegooid en er ook echt voor ga
de weegschaal stond wel af en toe op 101 kilo ,maar het meerendeel bleef het 102 ,dus ik ga voor de 102 omdat die het meeste op mijn schaal verwscheen...die 101 kilo is nog niet helemaal standvastig(mijn gewicht is zeker aan het bungyjumpen o.i.d):grinnik:
de laatste keer dat ik 102 kilo woog,was 14 mnd. geleden 3 weken na de bevalling (was ik van 112 kilo terug naar 102 kilo)van mijn kindje...en daarna ben ik langzaamaan aangekomen:scale:

eigenlijk wel ironisch dat je blij kunt zijn met het feit dat je 102 kilo weegt!!?? ik heb 68 kilo gewogen 16 jaar terug ,en na het onverwachtse overlijden van mijn toenmalige vriend door ben ik heel veel van me afgaan eten:volvreten: en in de weekenden me eigen flink bezatten:tipsy:(terwijl je weet het helpt allemaal niks...maar ik was zo stuk van het gebeuren)en ook doordat ik daarvoor en daarna al veel ging stappen(bier drinken) kwam ik al meer aan..en toen raakte in de stress zodra de 100 kilo naderde en ging ik nog meer eten ,lijnen enz, ben in therapie gegaan voor rouwverwerking,wat een hele hoop verdriet en boosheid een plek gaf,waardoor ik weer helderder in het leven kon staan zonder elke minuut te huilen en te denken aan mijn vriend

nu denk ik yesyes bijna 100 kilo

ik neem ook sinds maandag een chroomtabletje in elke dag(schijnt de trek in zoetigheid te verminderen en snellere vetverbranding)kijk dat zou nou eens mooi zijn :ineendeuk:

gisteravond hadden we visite,ja toen heb ik wel wat chips gegeten en cola gedronken,maar omdat ik gisteren heel veel had gewandeld , had ik ook extra bonus pnt opgebouwd,uiteindelijk had ik een -2 saldo aan pnt,dus dat viel me mee.
mijn man ging later nog een heerlijk warm knapperig stokbroodje met kruidenboter eten uit
de oven...en ik....ik nam heel verstandig een kop vetarme groente bouillon:aaioverbol:
dat voelde als een hele overwinning voor mezelf,zo van goed zo meid volhouden zullen we,ik kan het wel!!
meer nieuws hebb ik niet,mogen naar een verjaardag..en dan gaan we op de fiets heen (30 min. fietsen heen en 30 min. fietsen terug) dus dat gaat goed

De zon schijnt hier nu lekker...maar ook al zou het nu stortregenen:regen:..mijn humeur blijft nu even flink zonnig..omdat ik niks aangekomen ben.nu mijn menstruatie over is..en merk dat het me erg meevalt het lijnen tot nu toe
met montignac viel ik in 2 wkn 8 kilo af!!!! en daarna ongeveer 1 kilo per week maar ik val nu ongeveer 1 kilo af per week met :ww1:en dat voelt ook lekker,gewoon lekker rustig aan...en mocht het straks stilstaan(die nare periode kennen we allemaal denk ik wel??)dan ga ik montignac erbij roepen,als ik dreig te stoppen met lijnen..kijken of ik toch nog wat blijf afvallen..want dat zijn de momenten dat ik weer vreselijk uit mijn motivatie word gesmeten:nouhoor:....en dat wil ik niet!!:nono:
heel veel succes iedereen geniet van de zon en succes weer.
:groepsknuffel: van langewegtegaan:loopband:

Onbekend
September 10, 2006 om 15:51
:hoihoi:

Knap van je hoor, bijna de 100 :kg: grens bereikt:!: Dat duurt bij mij nog eventjes :haha: Maar we hebben allebeiden al een aantal :kg: met een enkele reis :ns:of
:bus: naar Verweggistan gestuurd en dat is toch weer een overwinning :1: nietwaar?

Vervelend dat je op jonge leeftijd je vriend hebt verloren, ik hoop dat je het goed verwerkt hebt en een plekje in je leven hebt kunnen geven.

Heb je je vanmiddag goed kunnen houden op de verjaardag? Enneh hebben ze niet teveel aangedrongen met lekkere hapjes? Ik vind het :ww2: heel goed te doen en als je eventueel wel iets neemt kun je als het niet teveel points zijn in je dieet passen. Hou je motivatie vast en dat lukt je hoor:okidoki:

Geniet van het :zonnetje: en veel :succes: deze week

:groetjes: JEM:hug:
September 11, 2006 om 04:24
Hoi Langewegtegaan!

Heftig van je vriend, zeg :( fijn dat het een beetje een plekje heeft gekregen...

Fijn dat je niet aangekomen bent de afgelopen week! Misschien zit je voor je volgende ongesteldheid wel onder de 100! :wow:
100 is voor mij ook echt zo'n grens waar ik naar uitkijk! Nog maar twee getallen op de weegschaal, daar gaan we voor! :wave:

Succes deze week!

:aaioverbol:
Yvonne!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan