Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 9, 2006

Fehu woog op het moment van schrijven 88.90 kg (bmi: 27.75).

De eerste gewone week zit er al weer bijna op.
Elke dag naar school fietsen en de tijd weer in de gaten houden; lang leve de kookwekker.

Woensdag weer naar yoga gegaan. Mijn yogaleraar zag meteen dat iemand anders was afgevallen wat niet zo bleek te zijn. Daar baalde ik best van; op school zie je door die kleding misschien niet snel als iemand zo is afgevallen, maar in sportkleding...dus ook niet!
Kortom, behalve van de spiegel, weegschaal, afzakkende broeken, ouders, mezelf en manlief van niemand iets gehoord. Dat vond ik behoorlijk balen, maar eerlijk is eerlijk, ik zie het zelf ook nooit als iemand sterk is afgevallen of aangekomen.
Sterker nog, toen Marcel zijn grijze haren zwart had laten verven zag ik het zelfs niet dus eigenlijk mag ik niet klagen.
Yoga ging een stuk lekkerder dan voorheen. Sommige oefeningen lukten nu wel, terwijl er voorheen altijd een buik in de weg zat. Dat was geestelijk, want een van mijn yogavriendinnen is een stuk dikker en leniger dan ik en zij heeft geen enkel probleem met de meeste oefeningen.

Ik heb al twee broeken weg gegedaan omdat die echt veel te wijd zijn geworden. Die broeken heb ik vorig jaar oktober gekocht.
Binnenkort ruim ik meer kleding. Komt er weer wat ruimte vrij in mijn veel te volle kledingkast. Moet ook wel, want vanmorgen knapte de stok waar alles aan hangt door het gewicht.

Straks heeft Amber een optreden op het Waagplein in Alkmaar. Ze zingt een jaar met erg veel plezier bij het kinderkoor van Alkmaar.
Eigenlijk heb ik er helemaal geen zin in om op zaterdag de binnenstad in te gaan. Dit gaat ons een uur of 5 kosten (busreis van 2x een half uur, eerder vertrekken want ze is bang te laat te komen, 3 kwartier van te voren moet ze aanwezig zijn, optreden van 2 uur maar dat is samen met de overige groepen van de Waagzangertjes, twirlgirls, en Showkids) Kortom, 5 uur om ongeveer 4 liedjes van mijn eigen dochter te zien.
Gelukkig is het zalig buiten vandaag. Dat scheelt!

Fijn weekend

September 21, 2006 om 03:41
Hoi linda hoe gaat het met je?
Hier gaat het langzaam met de lijn blijf gelijk en dan mag je niet klagen denk ik.
Doe ik ook niet hoor.
Het weer is heerlijk lekker nazomer weer.
Groetjes cindy.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan