Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 9, 2006

Riemke woog op het moment van schrijven 76.30 kg (bmi: 25.49).

En toen?
Was het alweer zaterdag :)

Was een beetje rare week afgelopen week, vooral op het werk. Schoot de halve dag niet op, en dan op het laatste moment moest er nog van alles en nog wat gebeuren. Maar goed, soms heb je van die weken.

Het lijnen ging nog niet helemaal goed, maar eigenlijk ben ik wel tevreden. Ik merk dat ik toch wel weer echt in de 'mood' kom. Regelmatig weer water drinken, bewust met alles wat ik in mijn mond stop. Het vertrouwen begint echt weer te komen.
Vanochtend trouwens niet gewogen, aangezien ik ongesteld ben. Dat komt maandag ofzo wel weer. Vanochtend wel weer op de crosstrainer gestaan. 15 minuten
Hopelijk wordt het morgen ook zo'n mooie ochtend als het vandaag was, want dat pak ik mijn racefiets weer. Fietsen vind ik echt geweldig, maar het moet wel droog zijn.

En verder vandaag? Ja, eigenlijk weinig, heerlijk. Gisteren al het grootste gedeelte van de boodschappen gedaan, dus nog even naar de winkel en dat zijn dan de verplichtingen.

Iedereen een heel fijn weekend!

Jolien

Onbekend
September 9, 2006 om 08:32
:hoi:

Ik heb het ook hoor met dat lijnen. Het is het nog niet helemaal al probeer ik het menu van SB aan te houden. 2 dagen prima gegaan, daarna iets gezondigd, toen een 'vreet-dag' en gisteren weer oke, met een paar koekjes erbij. Voel me wel een stuk beter door de groente en het fruit enzo. (en was in 2 dagen al 1.1 kg. kwijt!!) Ben dus wel op de weegschaal geweest, maar de laatste dagen niet meer. Ik kijk wel of ik morgen of maandag er weer op ga.

Ik neem denk ik de margriet om te lezen. Ben er abonnee van en ik zal van mijn moeder ook nog wel het 1 en ander krijgen.

jij hebt ook lekker gesport. Ik ook!! Kon nog net tussen 12.30 en 14.00 terecht en heb even een uurtje geknald! (en op de fiets erheen + 9 km. totaal). Voor de racefiets is het ook geweldig weer! Of is het nu te warm..? Er is nog wel een frisse wind hier aan zee, maar dat is ook wel weer lekker verkoelend ;)

Fijne middag!
:bye:
September 10, 2006 om 05:05
Heey Jolien!

Bedankt voor je lieve stukje in mijn dagboekje :)
Wat goed dat je zo in de "mood" bent, ik ben het nu ook :D
We gaan ervoor meid!!
Hele fijne dag, lekker fietsen?!
Liefs Maartje :vlinder2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan