Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 9, 2006

Tieme woog op het moment van schrijven 110.80 kg (bmi: 33.82).

ik had een slechte week qua afvallen.
ik heb veel te veel trek. (=tijd van de maand, maar toch...)
het kost me echt moeite om gewone dingen te eten, maar daarna weet ik veel te goed dat ik chocola en drop bijvoorbeeld wél kan eten zonder dat dat vervelend voelt.
ik had laatst zuurkoolschotel gemaakt. ik denk dat ik nog niet een groente-opscheplepel naar binnen heb kunnen krijgen, maar daarna heb ik wel dropjes zitten eten...eigenlijk tegen heug en meug...
ellende! ik wil weer in het gareel, maar het lukt me niet echt...
zucht....moet straks naar een 'braai'....ik hoop dat ik me wat tot goede gezonde dingen kan beperken en ik wil er daarna stevig tegenaan!!!!

September 15, 2006 om 02:22
Hoi!

Raar is dat toch dat je de ene dag meer kan eten dan de andere dag. Dat heb ik ook. Ook trek in lekkere dingen gaat soms dagen goed en dan komt er zo'n dag dat de lekkere dingen je gewoon aantrekken als een magneet. Maar de dalende lijn zet wel door! En dat is toch wel heel fijn! Jij doet het ook goed! Je resultaat is in ieder geval geweldig! Dik 30 kg eraf! Een hele prestatie hoor.
Ik ben sinds een paar dagen meer gaan sporten maar ik heb nu toch een spierpijn. Maar ja, alles voor het goede doel! Moet begin oktober weer naar Hoogeveen. Van Haasen had het er de vorige keer over dat ik dan verder opgespoten zou worden. Het mag van mij. Ik verneem er nu helemaal niks van. Zet hem op!
September 20, 2006 om 02:02
Hoi Bettine,

Bedankt voor de reactie in mijn dagboek!
Wat balen dat je nu zoveel vocht vasthoudt;dat trekt echt een negaqtieve lijn in het afvallen...in het algemeen kun je wel zeggen dat één liter vocht ook rond één kilo weegt...Ik zou het toch even melden aan je arts;zoveel vocht vasthouden is ook niet goed;er komen ook nog eens warme dagen aan...

Je schreef dat zijn mijn zorgen niet...misschien niet,maar ik leef wel met je mee...en we kunnen elkaar op deze manier ook steunen...al is het maar om af en toe ens wat van je af te schrijven/praten!!!!

Liefs,marian
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan