Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 9, 2006

Carlijn63 woog op het moment van schrijven 61.00 kg (bmi: 23.24).

:goedemorgen:

Sorry dat ik er weinig ben momenteel, ik volg een managementcursus en dat is zeeeeeer enerverend! Dagen van 6.00 uur opstaan :wakkerworden: en pas op z'n vroegst 18.30 weer thuis! Dan nog koken, eten en soms sporten valt niet mee. Beetje huiswerk en lessen voorbereiden: jullie voelen het al aan: Stessje heeft het zwaar!

Ik neem wel netjes mijn boterhammetjes met leerdammer light en augurkjes mee (men vraagt al of ik zwanger ben, hahaha) om het restauranteten te mijden. Dat lukt erg goed, dus ik begrijp niet dat het gewicht weer klimt. Maar goed: kleding past nog en ik voel me goed, dus niet getreurd, voor elke actie een eigen tijd en mijn focus ligt nu even niet bij afvallen.
Wat doe ik hier dan eigenlijk ;) ? Ach, gewoon gezellig en we houden zo de vinger aan de pols!

Thanks voor jullie reacties ondanks mijn afwezigheid en vertrouw er maar op dat er ook weer actievere tijden van mij op deze site volgen.

:hug:

Stess :skydive::

September 10, 2006 om 01:52
Join the club! Ik ben ook weer een tijdje aan het studeren en al dat voorbereiden, ook voor eigen lessen kost veel tijd!
Maar ik mag nu legitiem deze digitale wereld verlaten omdat ik een jaar op streef ben :D nu moet ik het verder alleen af kunnen!

Ik laat het profiel nog wel even staan, ter inspiratie voor anderen maar natuurlijk ook om hier zo nu en dan nog eens te kunnen spieken....

Veel succes met de studie en de lijn, en keep in touch ;)
:kangaroe:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan