Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 9, 2006

Chayennedyami woog op het moment van schrijven 101.10 kg (bmi: 37.13).

:bloem3::bloem3::bloem3::bloem3::bloem3::bloem3::bloem3::bloem3::bloem3::bloem3:

:hallo2: :a::l::l::e::m::a::a::l:

Zo na een tijdje ontzettend druk te zijn geweest ben ik er weer helemaal ;)
Deze week stond de agenda vol met afspraken :pf: gedoe allemaal.... maar goed er waren wat problemen met mn werk dat is nu helemaal opgelost gelukkig:ja:....... maar nu pas merk ik wat al dat gedoe met me deed..... nu de opluchting daar is is de klap ook daar.... in de zin van doodmoe..... vreet energie dus.... ach ja t is in elk geval goedgekomen dus ik mag niet miepen haha.:verstoppen:

Verder heb ik deze week dyami's kamer helemaal afgemaakt en mn muurschildering is eindelijk voltooid!!!!:kunstenaar: hij is echt heel leuk geworden. Ik heb ook nog een website in elkaar gedraaid. Ik ga gewoon proberen om het bij mensen thuis te doen.... zo kan ik lekker mn hobby uitoefenen en raken de muren hier niet al te vol ;) wil er zelfs niet al te veel geld voor hebben.... als ik mn matriaal en mn reiskosten eruit heb ben ik al blij ;) Als jullie nieuwschierig zijn hoe alles eruit ziet mag je best een kijkje nemen op mn site....:huis: die staat in mn profieltekst.

Vandaag weer gewogen bij NF resultaat: 2,7 kilo eraf totaal 19,2 kilo eraf en bijna onder die 100!!!!!!! o wat heerlijk zeg ben daar zo blij mee.:gogo:
Zelfs mn kleding maten gaan goed haha..... ik begon deze reis met maat 52...... van de week kreeg ik een broek van mn schoonmams een iet wat ruime mt 44.... mmm dacht niet dat ik me er in zou kunnen wurmen maar onmogelijke gebeurde.... de broek zit heerlijk haha....:kledingkopen:

Dinsdag 12 september hebben we ouderavond op de school waar chayenne na r verjaardag in november naar toe gaat:rugtas2: eigenlijk ook best spannend.... mn kleine meisje gewoon al naar de "grote school":school5: 4 jaar zijn echt voorbij gevlogen zucht........

Al met al een zeer positieve week en dat doet een mens zo ontzettend goed!!!! Ik hoop dat voor jullie alles ook goed gegaan is!!!! Succes allemaal met de aankomende week:okidoki:

:springtime::springtime::springtime::springtime::springtime::springtime::springtime:


:hugsandkisses:
:dyami::m1:e1:l1:a1:n1:i1:e1:chayenne:

:bloem3::bloem3::bloem3::bloem3::bloem3::bloem3::bloem3::bloem3::bloem3::bloem3:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan