Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 9, 2006

Freggeloap woog op het moment van schrijven 84.10 kg (bmi: 24.05).

Dagboek geopend

September 13, 2006 om 06:57
Wel we beginnen de dag met een stevige knuffel aan de hond en een zachte aai aan de kat natuurlijk.:mens&dier:

Die twee beesten zaaaagen dan voor hun eten, wat ik dan ook geef (kdenk dat ge jaloers zou zijn op het bmi van mijn hond hoor)

Dan smukkel ik mijn boterham mé choco op (zoals ge ooit zo lief zei, "eij joeng gij metselt dat toe";) De yoghurt verdwijnt vervolgens in mijn mond tezamen- op korte afstand gevolgd -met een banaan.

Na sloten cola:bloos: heeft mijn liefste mama het middageten klaargemaakt en dan eet ik dat ook op,ahja logisch, kpak altijd nog wel wat patatjes en groenten bij maar zeg kordaat doch beleefd nee tegen de pogingen van mijn moeder om me een tweede stuk vlees aan te smeren :steak:
Kgeef dat dan aan den hond waarna ik me was om zijn kwijl kwijt te geraken. Bweeikes..

Meestal is er nog een vieruurtje ook, een appelflap, horentje met creme, donuts,carré confituurke enz... soms eet ik het op, soms kijk ik in mijn goede hart en geef het aan een beest dat het meer nodig heeft dan mij (weeral wassen dus) soms hou ik het gewoon tot het avondeten.

Nu dan, het avondeten...gezellig voor de tv terwijl ik probeer uit te vissen wat die veronica mars weer van plan is en eet ik een boterham of twee (soms nog mijn vieruurke) een kazeke of yoghurt en een appel of appelsien gesneden:sinaas: (hmm)

Dat is het zo'n beetjen, bij uitzondering plunder ik dan nog eens de geheime (inventief dat de moeder dat kan verstoppen, niet te doen!)snoepkast om te kijken of er chips zijn maar das minder regelmatig tegenwoordig. (al is er nu en dan wel een nachtelijke uitspatting-hihi)

Ahja en kloop wel elke dag (om de 3/4 dagen een dagske rust erbij)

dag amandel :hug:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan