Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 9, 2006

Dalida woog op het moment van schrijven 58.00 kg (bmi: 22.10).


September 9, 2006 om 13:53
oeh, doe mij dat recept! ben benieuwd, ik ken namelijk alleen de roti van Knorr Wereldgerechten en die smaakt heel anders dan echte, naar het schijnt.

:)

Liefs Celine
September 11, 2006 om 02:48
thnx voor het recept meis! Ik ga vandaag weer beginnen met SB, heb 3 weken pauze gehad. Was vandaag aangekomen, dus hoog tijd om weer te beginnen met week 1... :S
Ik ga je recept gewoon even uitprinten en in mn kookboek doen, dan maak ik het binnenkort een keer, ben echt heel benieuwd!

Hoe was de pizza?

Ik ga ff ontbijten (alleen 1 kommetje yoghurt en fruit.. ben weer helemaal aan het brood de laatste tijd.. oepsie..)

byebye!
September 16, 2006 om 07:23
Hey Noli!

Zelf koken is ook echt geweldig leuk. Ik ben er dol op! En als je de tijd hebt is het natuurlijk helemaal top. Ik heb zelf nog nooit roti gemaakt. Dat is toch ook met aardappeltjes??? Die mag ik namelijk niet bij het south beach dieet. En eigenlijk mis ik ze ook niet. hihihi. Volgens mij gaat het dieeten bij jou echt heel erg goed. Bij mij was het eventjes drama, maar inmiddels zie ik ook weer een lichte daling in mijn grafiek. En dat motiveert dan weer om lekker door te gaan. Als je aan het afvallen bent is het ook leuker om actief te zijn op deze site. Nou fijn weekend!

Doei Blinkie
September 18, 2006 om 15:02
Hey meis!

Ja ik hou van koken! Maar pas sinds een tijdje. Ben altijd een hele lastige eter geweest, maar sinds ik een alles-eter als vriendje heb ben ik een iets minder lastige eter ;) :P
Mijn favo eten is kip wokken in wok olie :kwijl: , heel veel groente erbij (paprika, broccoli, boontjes, tomaat, etc.. ) en dan boemboe van Conimex Sajoerboontjes erdoor heen. Heeeeeerlijk. Rijst erbij, smullen maar...!!!

Net op mijn stage gegeten, bewoonster had gekookt... O men.. t was echt heel vies.. Gelukkig heb ik niks lekkers in huis, anders had ik het allemaal opgegeten. Heb namelijk niet veel gegeten.. Volgende keer beter. Woensdag weer eten met bewoners, maar gelukkig mag ik zelf koken!

Ik heb de roti nog niet geprobeerd. Staat op de planning voor binnenkort, als ik de tijd heb en vriendje mee kan eten :)

Ik laat je zeker weten hoe het gesmaakt heeft!

Oja, die pizzeria is door Trajectum (weer) gekozen tot beste pizzeria!
En als je uit eten wil bij de Italiaan moet je eens naar Santa Lucia op de Nobelstraat, heb ik echt heerlijk gegeten. Van te voren gekeken op de Iens restaurant site :)

Ik ga nu even chillen, net thuis van stage. Heb van mn zusje de dvdbox van het 2e seizoen van Desperate Housewives geleend (het 1e seizoen heb ik van de zomer gekeken). Gelukkig vindt vriendje het ook heel erg leuk! Heb geen kabeltv, dus zie alle afleveringen voor t eerst :)

Byebye!!
Liefs Celine
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan