Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, September 19, 2006

Shanna woog op het moment van schrijven 109.20 kg (bmi: 39.16).

Hallo,

Het is wel een beetje laat, of eigenlijk vroeg, maar ik moet het toch even kwijt. Ik heb zelf maar gebeld naar de kliniek en werd verwezen naar het ziekenhuis. Het sein staat op GROEN !!! Ik ben er doorheen! Als het goed is krijg ik volgende week een uitnodiging voor een voorlichting en gesprekken met de chirurg, verpleegkundige en anestheasist. Ik neem aan dat er dan ook een datum voor de operatie geprikt gaat worden. Het komt ineens wel erg dichtbij, maar ik heb er toch een goed gevoel over, ondanks alle negatieve informatie die ik lees.
Ik betrap me er stiekum al op dat ik zit te dromen over hoe ik er volgend jaar september uit zal zien. Ik kan me er eigenlijk geen voorstelling van maken, ik ben al zo lang te zwaar en "gewend"aan grote broeken en truien.
Ik weet ook wel dat het slechts een hulpmiddel is en heus niet zaligmakend, maar het moet toch op deze manier lukken. Met de band kan je gewoon veel minder eten en daar gaat het allemaal om.

Nou de dagen duren nu nog langer als ik thuis erover na denk, overdag is het zo razenddruk dat ik er geen tijd voor heb. Ik kwam vanavond pas om 19.45 uur thuis. Even afkicken op de fiets samen met de hond, heerlijk. IK had geen zin meer in warm eten, maar heb lekker een sneetje brood gegeten en een beker thee.
Morgenavond lekker zwemmen met mijn collega en donderdagavond een barbeque met mijn afdeling. Zij gaan eerst borengolven, maar ja, dat is echt te veel voor die rare voeten van mij. Wel jammer. maar daarom ga ik in ieder geval wel s'-avonds ernaar toe. Ik moet nu echt naar bed, want de wekker gaat weer om 06.15 uur af.
Groetjes en bedankt voor de support. Ook voor jullie allemaal veel succes deze week !!
Shanna /Yvonne

September 20, 2006 om 02:06
Goedeemorgen Yvonne,

Allereerst :GEFELICITEERD!!!!
Eindelijk!!!!En dan volgende week al de voorgesprekken...ik kreeg mijn datum niet gelijk,maar pas toen de operatieschema's gemaakt werden;ongeveer 4 weken later...

Hoe je er over een jaar uitziet??
Geweldig,verzorgd en ongetwijfeld slanker!!!!En hoe je je voelt???SUPER!!!!

Ik moet even kijken wanneer ik tijd vrij kan maken;het is hier vaak druk....Wanneer ben jij vrij???kan ik even kijken ....

liefs,Marian
September 20, 2006 om 02:21
Hoi Meid,

Bedankt voor je reactie in mijn dagboekje..
En laten we hopen voor jou:bidden: dat je snel geholpen kan worden, heb je de maag en slikfoto al moeten maken? want voor je een datum krijgt zullen ze eerst de uitgang van je maag en je slikreflex moeten weten, een kei smerig onderzoek, maar wel goed te doorstaan..

:succes:
Liefs Jolanda.
September 20, 2006 om 03:21
Dank je voor je lieve woorden, die heb ik echt ff nodig. Mijn valkuil komt er nog een keer aan, als eric deze week vrij is, hij houd zo van gezelligheid, en daar wil ik dan graag aan mee doen.
Jij heele veel suc6 en hou me op de hoogte.

José
September 20, 2006 om 04:32
hoi bedankt voor je reactie; is wel een goede een SAS-dag, had ik nog niet van gehoord. Ik denk dat ik die a.s. zaterdag maar doe; dan is het bij ons kermis, en ik zit de hele week al te verzinnen hoe ik die avond doorkom......
Jij krijgt binnenkort een maagband? als ik het goed begrijp, heel veel sterkte ermee, :doei: Lia
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan