Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 20, 2006

Riemke woog op het moment van schrijven 75.50 kg (bmi: 25.23).

:geluksklaver::klokjes::geluksklaver::klokjes::geluksklaver::klokjes::geluksklaver::klokjes::geluksklaver::klokjes::geluksklaver::klokjes::geluksklaver::klokjes::geluksklaver:

Jaaaa

De eerste kilo is eraf :) Eindelijk een gewicht in de 75 in 76. Ik vind het helemaal fijn en prima om goed en gezond te eten, en ik voel me er ook goed bij, alleen die motivatie komt toch ook wel van de weegschaal natuurlijk.
Niet altijd, maar soms is die bevestiging wel nodig ;)

Ik heb een heerlijk weekend gehad. Zowel zaterdag als zondag zijn we naar buiten geweest, en dat doet me altijd zo goed. "vroeger" gingen we elke weekend naar buiten om te wandelen/fietsen, maar om de één of andere reden is dat een beetje in verval geraakt.
En nu zijn we zaterdag een stuk wezen fietsen. Niet te ver helaas, want Geert kreeg een lekke band. Kan gebeuren.. Zondag zijn we naar een natuurgebied geweest, en hebben daar 2 uur in de zon op de hei en in het bos gelopen.
Heerlijk :)

Toen we terugkwamen heb ik Roti gemaakt. Héél erg lekker, maar verschikkelijk veel werk. Anderhalf uur in de keuken.. glaasje wijn erbij, muziekje aan ;)

Verder is het druk op het werk, en deze week 's-avond ook druk. Maandag bij mijn moeder internet en bellen geïnstalleerd, gisteren een bijeenkomst van mensen van NLP, en vanavond ga ik naar schilderles.
Gelukkig de rest van de week geen plannen, want dit is toch wel veel voor Jolienepientje :) Ik word oud :haha:

Maar goed, waar het om gaat: wat afvallen dus op de goede weg, JOEHOEE :D :D

Fijne dag allemaal, ik kom zeker even langs

:knuffel:
Jolien

:geluksklaver::klokjes::geluksklaver::klokjes::geluksklaver::klokjes::geluksklaver::klokjes::geluksklaver::klokjes::geluksklaver::klokjes::geluksklaver::klokjes::geluksklaver:

Onbekend
September 20, 2006 om 03:13
hej :baai:

:Imgood: Wat goed, 1 kilo eraf! :Imgood:
Lekker hoor, dat motiveert zeker!!! (ik raak er zelfs door gemotiveerd :grinnik: )

Zo te lezen hebben jullie wel genoten van het weekend. Lekker hoor! En buiten zijn is gewoon super, daar krijg je echt een goed gevoel van. Jammer van de lekke band, maar idd kan gebeuren. Lekker wandelen is ook heerlijk, uitwaaien en/of genieten van het :zon: Normaal gesproken ga ik elk vrij moment hardlopen en dat is ook heerlijk. Lekker de wind in je haren en je koppie leegmaken. Nu ik niet kan hardlopen is wandelen of fietsen ook heerlijk. En wat bof ik dat ik strand en duinen in de buurt heb :D Da's echt genieten hoor, vooral tegen de avond, dan zie je in de duinen echt de natuur: konijntjes, vossen en ik ben zelfs een keer een zeehond tegen gekomen toen ik langs het strand liep :P

Lekker zeg roti :kwijl: Het kost misschien veel tijd, maar je hebt wel eer van je werk als het goed gelukt is en je ervan hebt genoten. :) Sinds ik SB volg, kook ik echt elke dag en dat deed ik echt niet. Ik woon alleen en voor de makkelijkheid pak je dan best vaak een boterham met een soepie of een pizza ofzo, maar ik kook nu zo'n beetje elke dag aardappelen (heb ik normaal echt het geduld niet voor) :lachen: Dus ondanks dat ik af en toe afwijk van SB (met chocolade ofzo!!) eet ik gewoon erg gezond :ja:

Ga zo door met afvallen he!! Je bent een voorbeeld voor mij :grinnik:
:bye:
September 20, 2006 om 08:32
He Jolien,

Zo, lekker druk weekendje heb je achter de rug zeg! En begin van de week natuurlijk!
Wat fijn dat er een kilo af is! Het is altijd zo'n lekker gevoel, als je weer wat kwijt bent! Ik hoef in principe geen kilo's meer kwijt, maar wil nog wel wat vet kwijt. Moet me hiervoor aan een streng eetpatroon houden. Vooral met het vele sporten wat ik doe. Het wilde een tijdje niet zo lukken, maar deze week ben ik met volop goede moed begonnen!
Jij hebt ook een sportief weekend achter de rug zo te lezen! De natuur in gaan is altijd heerlijk! Kun je even goed tot rust komen en je hebt nog beweging ook!

En dan nog 's avonds lekker een wijntje en een goede maaltijd! Dat doet je ook goed!
Succes en hoop dat er na deze week nog wat af is!

xxx
Irene
September 20, 2006 om 10:50
Hey Jolien, bedankt voor je lieve berichtje :) ja! heb ineens de smaak te pakken en de knop omgedraaid van elke dag meerdere malen te wegen en mezelf er gek mee maken! Maandagmiddag had ik nog even een dip maar gister en vandaag gaat het ontzettend goed!! Ben ook vreselijk benieuwd zaterdag maar hoop er ook maar verwacht er ook niet teveel van hoor! Elk onsje eraf is mooi meegenomen, het zal geen wonderen doen!
Leuk joh, schilderles! heel veel plezier!
En HOERA voor jou!! die kilo eraf! trots zijn op jezelf! Ga zo door, super meid!!
Fijne avond nog, liefs Maartje :vlinder2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan