Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 20, 2006

PleunAB woog op het moment van schrijven 62.00 kg (bmi: 22.50).

Hmmmm, het gaat een beetje fout geloof ik... Afgelopen zondag héél gezellig met wat vriendinnetjes en kids weer een ontmoeting gehad in een speelhal. En daar hoorde natuurlijk de nodige lekkere hapjes bij... (Dat is zo langzamerhand een traditie!) Goed fout natuurlijk, want niet alles ging op en toen heb ik dat thuis met manlief maar soldaat gemaakt!!! Maar ik heb er wel van genoten!!!

Gisteren ongi geworden en toen had ik ineens onbedwingbare trek in een zakje van die zure slangetjes en die is dus ook opgegaan... :oeps: Goed fout dus!!! :nietok: De enige compensatie die ik heb gehad is dat ik verder álles heb laten staan en alweer 3 dagen alles met de fiets doe... Maar of dat genoeg compensatie is??? Ik vrees het ergste...

Nou ja, vandaag is weer een nieuwe dag en dan begin ik nu gewoon weer met frisse moed opnieuw! Voorlopig staan er ook geen uitjes, etentjes, etc. meer op de planning dus dat móet goed komen! 2 weken weer streng er tegenaan en ik zit weer in het ritme (dat moet gewoon!) en dan kan ik weer wat beter met verleidingen of 'speciale gelegenheden' omgaan.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan