Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 20, 2006

Canecorsojose woog op het moment van schrijven 78.10 kg (bmi: 29.76).

Hij gaat weer naar beneden mijn lijn, ik plas me dan ook het ongeluk, en ik heb het weer koud. Het is pas de 3e dag die ik in ga en heb nog heel wat in te halen, maar ik hoop echt dat het gaat lukken.
Voor mijn houvast ga ik de afvalrace ook weer bij houden, ik sta nu op nummer 83.

Als ik mijn verhaal hierboven lees, dan ben ik eigenlijk maar 3,1 kilo boven mijn streef en ik hoop die 3.1 kilo volgende week toch weer kwijt te zijn, en dan weer op naar de 70, want ook daar heb ik al onder gezeten.

Groetjes
José

September 20, 2006 om 05:58
Hoi José,

Het valt allemaal niet mee... en vooral niet af...

Ik kan me herinneren dat je in mei onder de 70 zat en nu zit je er weer behoorlijk boven!??! Kom op joh, je wilt dat heerlijke gevoel van een slanker lichaam weer hebben!!!

Ik ben zelf ook weer een paar kilo boven de 70 terwijl ik mezelf beloofd had dat dat nòòòòòòòòòòòit meer zou mogen gebeuren..., maar ja.. het vlees is zwak... Dus ik weet hoe moeilijk het is en ik merk dat jij ook een stressvreter bent... Zolang alles goed gaat, geen wolkje aan de lucht, maar als er dan van alles fout gaat en je het ook nog eens superdruk krijgt dan krijg je dat "ggggrrrrggr-gevoel", zo van: "OK... waar ligt de chocola ook al weer?!?!? Of een boterham met dik boter en hagelslag is ook goed!!"

Maar nu gaan we er weer voor!! Ik heb mezelf gezegd dat ik zodra ik weer onder de 70 zit iets leuks (kleren) mag gaan kopen. Mijn broer wordt in oktober 40 en dan wip ik even over naar Nederland voor zijn verjaardagsfeestje. Dresscode: party outfit. Dat moet dus iets chiques worden...

Wat naar dat een van de honden is overleden.
Het vrouwtje (volwassen) waar je het al eerder over had? Hoe oud is ze geworden? Ik ging voor de zomer met Samira naar de dierenarts voor iest onbenulligs en toen ik opbelde voor een uitslag van een onderzoek zei een van de andere dierenartsten daar dat Samira natuurlijk ook al op leeftijd raakte en dat ik me maar vast moest voorbereiden dat ze niet zo lang meer zal leven...
Dit terwijl ze 5 en een half is en elke ochtend als een gek met de andere honden loopt te rennen en te spelen in het park (andere hondeneigenaren denken vaak dat ze nog geen 2 is omdat ze nog zo speels is)... Nou ja zeg!?
Wat is jouw ervaring? Hoe oud worden ze bij jou of bij jouw vrienden?

Het je het artikel over heupproblemen nu al eens vertaald gehad? Laat maar even weten!

STERKTE EN ZET 'EM OP!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan