Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 20, 2006

Runninggirl woog op het moment van schrijven 72.40 kg (bmi: 25.65).

:zzz: Goedemorgen :zzz:

Heerlijk geslapen vannacht!!
Het bed werd al om 11 uur bezorgd en toen moest ik het zelf nog naar boven zeulen(Ikea hè). De matrassen gingen nog wel, maar de boxsprings waren een beetje zwaar. Gelukkig kwam mijn vriendin nog ff langs om me te helpen.
Want als ik op manlief had moeten wachten.....hij was pas om 23 uur thuis! En als je dan nog de boel naar boven moet brengen, pootjes eronder en bed opmaken... Dan was het wel erg laat geworden! Maar dankzij mijn vriendin stond het bed slaap-klaar.
En ik heb ook nog lekker geslapen. Wel hoog hoor, 10 cm pootjes, 20 cm boxspring en dan nog bijna 30 cm matras. Als ik op bed ga zitten kom ik niet eens met mijn voeten aan de grond:)

Vanmorgen weer lekker gelopen, een intervaltraining van 50 min. Het ging echt goed en het weer was zo lekker. Vanmiddag nog werken en dan vanavond de Afvallers en je echte leeftijd kijken.

Zometeen nog even de was ophangen en strijken(de was van gister) en nog een beetje opruimen. Genoeg te doen!

:hardlopen: Groetjes!

Onbekend
September 20, 2006 om 06:56
hej :hardlopen:

Wat lekker dat je al in je nieuwe bed geslapen hebt!! lekker he, een nieuw bed :dromenoverslapen:

Lekker dat je weer bent wezen hardlopen! Het was idd goed weer, niet te warm en niet te koud (hier tenminste). Ik heb ook lekker gesport. Had mijn nieuwe schoenen aan gedaan en heb 15 min. op de loopband gelopen. Tempo oplopend van 8 km per uur tot 9.5. Was heerlijk en ik had er totaal geen moeite mee. :D Met de conditie zit het dus wel goed :ja: Daarna nog een stuk of 4 apparaten en lekker naar de sportschool gefietst. Ik voel wel aan mijn rug dat ik veel gedaan heb (vooral dat hardlopen is belastend), maar moet nog afwachten hoe het de rest van de dag zal zijn. Meestal is het 's avonds op zijn ergst, zeg maar.

Mmm.. tja, ik ben echt een :muts: wat eten betreft. Lig ik keurig in mijn bed (op tijd), heb ik een superdag gehad en omdat ik slecht slaap, geef ik toch toe aan de honger/trek. Is niet handig, ik weet het, een slechte gewoonte.. :S Vandaag weer netjes eten hoor! De lunch van SB is 2 appels, een kiwi, sinaasappel en een opkikker... :-( Nou, ik heb gewoon 2 boterhammen gegeten, heb ook gesport, dus heb ook brandstof nodig ;)

Ik kijk ook uit naar 'de afvallers' en 'jeechteleeftijd'. Altijd leuk om te zien dat er mensen zijn die het nog veeeeeeeeeel slechter doen dan jij en bovendien een motivatie om het noooooit zover te laten komen :D

Fijne dag!!
:doei:
September 20, 2006 om 15:13
Klinkt goed dat nieuwe bed van jullie! Maar bij mij klinkt ieder bed op het moment goed, want een veel te korte nacht gehad vannacht. Eigen schuld, maar ja, het blijft vermoeiend. Het lijkt al weer eeuwen geleden dat ik vakantie heb gehad....

Lijkt me heerlijk trouwens zo'n avondje afvallers en je echte leeftijd, maar helaas er is voetbal, dus toen ik net thuiskwam van hardlopen (jaja) stond de tv al op talpa. Nou ja, ga ik straks na de koffie (decaffee) douchen en dan lekker naar bed met een boekje... kijken hoe lang ik wakker blijf.

Ben deze week trouwens sowieso sportief bezig, want als ik niet hardloop, moet ik wel tennissen! Een van de laatste toernooitjes buiten zo'n beetje, maar we hebben zowel in de mixed als in mijn single gewonnen, dus mogen nog een rondje. Als we hadden verloren had dat trouwens ook gemogen, want ze hebben, leuk, een verliezersronde.

Ik ben mijn vakantie kilo's dan ook alweer kwijt! Ben al in jaren niet meer zo licht geweest, het wordt nog eens wat. En dan gisteren ook nog naar de kapper geweest, super kort en plat op mijn kop (zo is het model maar dat vindt mijn wederhelft verschrikkelijk, dus ik laat het maar wat omhoog pieken) dus dat scheelt ook weer een paar ons (haha).

Zo, nog 1 dagje werken en dan zit mijn eerste week er weer op!
Slaap lekker vannacht!
groeten,
:berner:
Marijke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan