Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 20, 2006

Coyote woog op het moment van schrijven 65.40 kg (bmi: 26.20).

zo, toch maar weer eens begonnen.
met dagboekje bijhouden en ook met "het dieet".

ik ging er weer echt een zooitje van maken, gefrustreerd zitten vreten, ruzie met mijn vriend over eten en slechte zin als ik naar mezelf of de weegschaal keek! dit kan dus niet langer.

sporten komt er ook al lang niet meer van en daar ging het dus fout, ik moet gewoon elke morgen mijn training doen en morgen heb ik nog afspraken staan, maar vrijdag begin ik echt!

maandag had ik mijn trainingskleren al aan, maar toen ik in de spiegel keek heb ik ze maar weer snel uitgetrokken om een jankbui te voorkomen ;-)

ik ben bij de see (stichting eerstoornissen eindhoven) geweest voor een intake gesprek en daar kwam uit dat ik hulp nodig had, maar ze betwijfelde of ik er al echt klaar voor was......... ik wilde namelijk toch nog even gauw 10 kilo kwijt voordat ik aan de therapie begon en het liefst wil ik ook nog een maagband en daarna een buikwandcorrectie hahahahahha oeps, wat klopt hier niet???
ook zou ik wel weer naar een vastenkuur willen, maar dat vind mijn vriend maar niks, shit hé. ik voelde me daar echt goed, niet alleen omdat ik afgevallen was maar heerlijk die tijd voor mezelf!
ach wie weet krijg ik hem nog zo ver.

nou het is dus weer heel wat ben benieuwd dus..

groetjes

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan