Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 20, 2006

Miek1958 woog op het moment van schrijven 64.50 kg (bmi: 23.69).

:hoihoi: gelukkig, ik ben weer begonnen met afvallen! Door het mooie weer en de lekkere zomeravonden werd er meer gesmokkeld dan de bedoeling was en ik kwam aan. Nu ga ik weer hard naar beneden met mijn gewicht dus het gaat de goede kant op. Ik wil gaan stoppen met mijn winkel en terug in de verzorging, ik kom daaruit vandaan maar ben al 20 jaar eruit. Ik heb via een uitzendbureau 3 dagen in een bejaardentehuis gewerkt en ik vond het erg leuk. Het is wel heel erg druk nu voor me want ik doe het naast mijn gewone werk. Voel mijn rug en knieen maar het moet ook allemaal even wennen. Na 20 jaar is er een hoop veranderd in de zorg dus ik ben blij dat ik op deze manier er weer een beetje in kan rollen en weer routine in het werk krijg en ik ben blij dat mijn gewicht nu weer met sneltreinvaart naar beneden gat. Gister was ik zelfs 63.5, zou leuk zijn want dat betekent dat ik vanaf vrijdag 3 kilo was afgevallen, leek me al veel en vanmorgen was ik weer 1 kilo zwaarder. Nou ja als ik dit kan vasthouden tot vrijdag dan ben ik heel erg tevreden, groetjes en allemaal succes met de lijn! :rheza:

September 23, 2006 om 01:53
:horizon2:

Alleen als je eraan werkt
komen je wensen en dromen uit :yingyang2:

:vijver:
fijn weekend.
DE AANHOUDER WINT.
Onbekend
September 24, 2006 om 17:53
:hoi:jeetje zo wat ben jij goed afgevallen je hebt met recht de beker verdiend en ik vind het fijn voor je dat geniet in de zorg.daar hebben nog meer van nodig. ja wat grappig he dat ik ineke tegen kwam ik denk vraag het toch maar even met het bekend resultaat en het was erg leuk .ik heb ook veel zin in de ontmoeting maar ik hoop dat ik vrij ben want ik moet door leuke dingen 3 weekende achterelkaar vrij hebben of dat lukt zien we wel maar ik doe mijn best er voor :doei:collega en werk ze hilda:sister:
Onbekend
September 26, 2006 om 06:10
:hoi: rheza.

Effies reageren op jou berichtje. Nee :poes: blijft bij hun in huis. Zij wonen met de auto 5 minuten bij ons vandaan. Kan ook op de :fiets: dus dat is weer goed voor de lijn. En Goof heeft altijd moeite met een andere omgeving. Het is een binnen :poes:Want anders moet hij veel trappen lopen:lachen:.Zij wonen namelijk op de 23ste etage errug hoog hoor.

Nee hoor ik begrijp het allemaal wel dat als je 2 weken bij een club ben en dan alweer stopt het allemaal niet zo leuk is.


Groetjes

zomer:bloemetje: Trudy
September 26, 2006 om 15:11
hoi Annemiek

wat ga jij goed zeg, geweldig 3 kilo in één week, hoe doe je dat
met fietsen?????

ik heb de laatste tijd, alleen maar uitjes en etentjes, heel leuk, maar wel super slecht natuurlijk

ook heel druk met m'n werk, en trainingen voor m'n werk
pfffffffffffffffft

hoe gaat het nu met je winkel, staat hij te koop? en heb je al veel mensen gehad??
wat een stap, om weer terug te gaan naar de zorg
fijn dat het je zo goed bevalt,wel ff wennen natuurlijk, let maar goed op jezelf, jij bent ook echt zo'n duizendpoot.

helaas doe ik niet iedere dag de meditatie, maar als ik het doe, is het zoooo lekker, ik word er heel rustig en relaxed van, echt een verademing
en het enige wat ik doe, is 25 min op mijn meditatiekussen zitten, heerlijk
had niet gedacht, dat ik het zou kunnen
ik heb nu echt mijn eigen hoekje gemaakt
een tijger deken, als ondergrond, heerlijk zacht voor de voetjes, een turquoise meditatiekussen, een mooie tak op de grond voor me, een hele mooie kaart van mijn vriendin gehad , voor aan de muur, en een theelichtje, in een groen glaasje, en heerlijke wierook hmmmmm
, daar komt een mens van bij

ik ga nog even verder,
liefs Violin:violin:
:angel:
Onbekend
September 27, 2006 om 17:50
Hoi Meissie

Bedankt voor je berichtje in mijn dagboek. het gaat best wel weer goed met me, tuurlijk denk ik nog aan de kat, heel stomme dingen, je kan nu bv zo maar de deur open laten staan, zonder bang te zijn dat de kat naar buiten schiet, komen we uit bed is de bank heerlijk schoon, geen kattenhaar te bekennen, en das ook wel lekker. Maar is nogwel zo dat je heel vaak over de dag weer ff denkt aan de kat, maar slijt best wel. Ik had het al eerder mee gemaakt, ook met honden, ze leven nou eenmaal korter dan wij. Bij mijn dochter was zondag ook een katje overleden, en zij is er nu ook weer rustig onder. Vanavond had ik een heerlijke avond, was een tarot avond, een vrouwtje met wie ik les had gehad in de Achterhoek was hier, ze keek zo op dat ik hier was, wist niet dat ik verhuisd was. En... Ik krijg zelf 4 mensen hier thuis die wegwijs ga maken met de tarot, een hele uitdaging, maar ik heb er zo'n zin in. Ik heb jaren lang les gehad, vind zo leuk om nu wat te doen. Ik lees nog een keer over je gewicht, je moet ook niet te jhard gaan hoor. Is natuurlijk ook de combinatie van alles, erg druk, stres en familie omstandigheden, dat alles bij elkaar kan je goed afvallen, als je teminste niet veel eet. Let je wel heel goed op je gezondheid????? Liefsssssssss Ineke
September 28, 2006 om 15:48
:hoi:

Nou dat gaat wel heel erg goed zeg!
Succes en als je een lekker en gezond recept zoekt of een lekker en gezond tussendoortje kijk je maar eens op mijn site! Werkt echt en super lekker!

Groet,

:byebye: Leonne
September 30, 2006 om 02:29
:hoi: Rheza,

ik zit met 'n paracetamolletje achter de kiezen aan de pc, mens wat kan je je soms beroerd voelen maar dat zal ook wel weer over gaan.
ik vind je het goed, je vakantierooster en hoe het verder allemaal gaat lopen zien we dan wel weer.
hoe gaat het met jou? loop jezelf niet voorbij hé, je moet zo af en toe ook lekker kunnen ontspannen :hangmat2:
maar goed dat je zondag niet moet werken, geniet daarvan.
fijn weekend :groetjes: :anne:Anne :yingyang:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan