Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 20, 2006

Nance1975 woog op het moment van schrijven 68.80 kg (bmi: 23.81).

Jeetje al 2 dagen houd ik me niet meer aan het dieet...ik heb zoveel te doen dat het er niet van komt. Gisteren een bruidsmodeshow gelopen en daarna naar mc donalds geweest...FOUT!!!!! Maar ja wel 3 ons afgevallen deze ochtend hihi

Ik ben nu 4,4 kilo kwijt en ik merk nu aan mezelf dat ik al gemakkelijker begin te worden...volgende week moet ik veel werken en dan zal het wel weer makkelijker gaan..
ik ga me er maar niet druk om maken...ik heb nu weer een gezond gewicht nu die 4,4 kilo er af is en dat is me alles waard.. Ik moet vrijdag weer werken en dan non-stop 9 dagen dus 72 uur..als ik dan geen kilo's kwijt ben...

groetjes nancy

September 25, 2006 om 03:27
Hoi Nancy
Leuk om een bruidsmodeshow te lopen en om al die mooie jurken aan te hebben.
En af en toe moet het ook wel kunnen hoor. Als je straks op je streefgewicht bent dan doe je dit soort dingen ook wel af en toe. Als het maar bij af en toe blijft dan is het volgens mij helemaal niet erg.
En zoals je zelf al zegt. Volgende week moet je weer werken en dan zit je weer in een leefritme waarop het weer een beetje vanzelf gaat.

Ik ga deze week beginnen met het afslankduel op de sportschool 5 kilo in 5 weken met een gezond eetpatroon en onbeperkt sporten. Mijn vriend doet ook mee dus we gaan samen. Is wel stimulerender vind ik omdat je er dan samen mee bezig bent.
Het probleem bij ons is dat hij altijd eerder thuis is en dus kookt en aangezien hij wel altijd makkelijke dingen kookt is het niet altijd even goed. Ik mis af en toe wat groentes enzo. Aardappels, groente en vlees daar kan hij niets mee terwijl dat toch wel makkelijk is. Hij kookt altijd van een recept en dat is niet erg maar nu gaan we daar ook aan werken. We gaan gewoon lekker samen koken, dan kan hij op dat vlak ook weer wat leren. (niet dat ik zo´n kookprinces ben maar ik heb op dat vlak wel wat meer inzicht dan hij).

Mijn lijntje is deze week ook weer wat gedaald. De lijntjes van de omvang zijn wel omhoog gegaan maar ik had toen ik lid was geworden dit niet echt opgemeten en heb maar een beetje gegokt. De maten die er nu opstaan zijn dus de echte maten en die moeten straks toch wel naar beneden gaan.

Ik zal je op de hoogte houden.

Groetjes en sterkte met werken volgende week.
Marion
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan