Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 20, 2006

Niet34 woog op het moment van schrijven 115.20 kg (bmi: 40.33).

even klagen hoor heb het vandaag helemaal gehad ,
heb net een flinke huilbui achter de rug ....
vanmorgen revalidatie geweest , eerst tennissen en toen moest ik mezelf opdrukken met mijn neus op de mat komen en weer opdrukken enz ...buikspieroefeningen doen en zo ver mogelijk mijn kin op mijn borst zodat mijn nek goed strekt...en nog met de poeli werken , ook een krat met ongeveer 10 kilo heen en weer lopen over een trap....je wil niet weten hoe mijn nek aanvoelt ....
ook kreeg ik te horen dat maandag de afspraak met revalidatiearts niet door gaat omdat ze nog niet klaar zijn met observeren...12 oktober gaan ze pas met zijn allen overleggen of ik in de groep mag en ik krijg vandeweek de afspraak binnen waneer ik het dan te horen krijg en waar ze dan aan gaan werken...:S:S:nouhoor:

toen naar huis daar mijn oefeningen beginnen die ik moet doen zoals stofzuigen dweilen pc strijken en gitaar spelen en op de grond kunnen spelen....gedeelte heb ik daarvan heb ik gedaan...toen naar school om de kleine op te halen , moest naar andere school want ze hadden daar een voorstelling ...
van daar weer naar zijn eigen school gefietst want ze hadden hun tassen niet bij zich ...naar huis toe naar de wc en helaas ik ben nog steeds :ongi2: is nu dag 25 is niet echt gezond ...toen mijn moeder even gebeld in het ziekenhuis , en toen ik ophing brood gemaakt en in de kamer gezet, drinken halen in de keuken en toen ik terug kwam was mijn brood weg en hond lief lag in zijn mand te smullen:S..toen heb ik eerst een partij zitten huilen :''( :S ...ben het echt beu allemaal ...lijkt wel of niets loopt zoals het loopt ...


vanavond eerst op bezoek bij mijn mams en dan word ik afgezet bij het zwembad zodat ik kan zwemmen ...hoop dat dat een beetje gaat met mijn nek, en morgen ochtend gaan we nog een keer zwemmen zodat we het zwemmen van maandag ook ingehaald hebben..
zou het liefst in bed krupen en er vandaag niet meer uitkomen...

zo ik heb genoeg geklaagd voor vandaag ...

groetjes anita

September 20, 2006 om 07:03
Ach gos meid,

Balen zo'n dag. Murphy's Law, heet dat, alles wat fout kan gaan, gaat fout. Maar goed, streep eronder. Niks aan te veranderen.
De zon schijnt, geniet ervan. Doe een lekker dutje in de tuin :)

Ik vind jou zo actief. Petje af. Ik gun het je zo dat alle kilo's eraf vliegen.

Groet
Arie
September 20, 2006 om 13:22
:hallo:

Goed dat je hier dan even je balende humeur:= van je af kan schrijven, ik denk dat dat best wel even oplucht.
En dan zo'n slimmerd van een hond:beschaamd1:, denk je lekker even te kunnen uitblazen met een lekkere boterham, is 'ie je verdorie voorgeweest.
Ik hoop dat je jezelf een nieuwe hebt gemaakt die extra lekker was?
Alles bij elkaar opgeteld is voldoende om eens lekker uit te janken:snik:
En dan vanavond na het zwemmen heerlijk je bed in en even lekker ontspannen

Sterkte
groetjes didi
Onbekend
September 20, 2006 om 14:52
:hoihoi:

Het is best wel eens nodig om eens een keer flink uit te huilen. Lucht lekker op en het is goed dat je je :hart: hier even kunt luchten :troosten:
Je krijgt het ook wel allemaal voor je kiezen, als ik jou was zou ik menig keer een momentje voor mezelf nemen. Als ik zie wat jij allemaal doet op een dag, dan moet je wel een keer een inzinking krijgen :poeh: En dan komt er ook nog eens die zware reva bij, het is niet niks wat ze je daar laten doen. Maar het is ook wel weer positief voor het gewicht. Zo gaat dat lijntje als een komeet naar beneden :lachen:
Dat je nog niet :ongi2: bent kan ook te maken hebben met het lijnen, als je er zelf niet gerust op bent moet je een keer een afspraak maken bij de huisarts. Anders mag je het wel van mij overnemen, ik ben het nu al bijna 2 weken :argh: dat is ook niet alles.
:sterkte3: en doe even een tijdje wat kalmpjes aan.

:hug: :kussie: :bloemetje: :luv:
:poehlover:
Onbekend
September 23, 2006 om 02:04
:goedemorgen:

Hoe gaat het ondertussen met je, is de pijn weer een beetje gezakt en ben je weer een beetje op adem gekomen?
Ben al zo gewend dat je elke dag een stukje schrijft, dus ik mis je :hug:
We horen het wel weer, doe maar lekker rustig aan.
:prettigweekend:

:hug: :kussie: :luv: :bye:
:poehlover:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan