Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 20, 2006

Langewegtegaan woog op het moment van schrijven 100.00 kg (bmi: 37.18).

:nouhoor: :hi: allemaal
ja eigen schuld dikke bult voor mij,:stom:ik ben zo lekker tekeer gegaan op eet:volvreten: en drink gebied.:pilsje:het weekend.dat ik nu een vreselijk vreetgevoel heb,:coverface:heb ontzettende trek in snoep en zoetigheid..ben haast in staat om de snoeptrommel van mijn zoontje te pluderen:ineendeuk: gelukkig is hij thuis omdat het woensdagmiddag is...nu moet ik me wel inhouden :sssttt:anders wil hij natuurlijk ook veel snoepjes eten:lachen:

oooohhh dit is echt erg:verstoppen:hopelijk gaat deze bui weer snel weg:rotbui:...ja had ik maar
het :vliegtuig: en de:ns: deze week maar geen vrij moeten geven om overtollige overgewicht naar verweggistan te brengen:ineendeuk:

nou hopelijk ben ik er morgen weer doorheen,ik ben net zelfs al een beetje onze zolder gaan opruimen om de zinnen te verzetten...maar helaas het gevoel is te veel op
de voorgrond:nouhoor:

ik denk dat ik deze week mijn wegschaal maar heeeeel vaak heeeeel lief moet aankijken om weer dikke(niet letterlijk graag)maatjes mee te worden..misschien begeeft de batterij het wel weer deze week:whoohaha:
nou succes allmeaal ,ik ga weer eens wat afleidends zoeken
dikke:knuffel: voor jullie allemaal
langwegtegaan:loopband:
:voetstappen:

September 21, 2006 om 06:59
:dag:

Irritant he die vreetaanvallen. In zo'n geval ga ik altijd ff snel mijn tanden poetsen en daarna opruimen in huis... Grappig om te lezen dat ik niet de enige ben die aan het poetsen in huis slaat..haha. Nu ik het er zo over heb en om me heen kijk, is ons de laatste weken wel erg schoon.. :-D

Ben altijd wel vreselijk trots op mezelf als ik de verleiding heb kunnen weerstaan :socool:

Nou, kop op joh, lap die ramen nog een keer en voor je het weet is er weer een dag voorbij. Hoop dat je dat "vreetgevoel" snel kwijtraakt.

:kiss: Anna
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan