Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 20, 2006

Jojojuf woog op het moment van schrijven 65.50 kg (bmi: 23.21).

:hallo: allemaal

De groene lijn is in zicht! :Imgood: Ik zit nog te twijfelen of ik mijn streefgewicht nog zal gaan verlagen naar 62 kilo......

Het gaat goed! (+) Nog 10 dagen de tijd om er 5 ons af te krijgen. Dat moet toch niet zo moeilijk zijn. Het gaat de laatste dagen weer goed met het gewicht. :valtaftrein:
Ik dacht het niet te gaan halen, mijn doel voor eind september, maar dat lukt dus wel. Ik voel mij soms wel een wandelend reclamebord voor SB! ;) Dat vind ik natuurlijk niet erg want ik ben er nou eenmaal heel enthousiast over, maar ik vertel het wel een paar keer per dag! :lol: Veel mensen vragen nu eenmaal hoe het zo gekomen is.

Ik was vrijdag met mijn jongste telg ( 4 jaar) op weg naar de leenbakker. Ik had gezegd dat dat nog de enige winkel was waar we heen moesten, daarna gingen we echt naar huis.....
Toen we er bijna waren zei hij: "waar zit die Sonja Bakker dan?" Ik moest natuurlijk erg lachen :grinnik: , niet Sonja maar Leen Bakker gingen we bezoeken! Kun je nagaan dat hij die naam toch regelmatig hoort!

:succes: allemaal! Vanavond weer de afvallers op t.v.! Kan ik mij echt op verheugen.

Fia
September 20, 2006 om 08:18
Doe je het echt strikt. Want dan is het toch lastig. Maaaaaarrrrr wel verschrikkelijk goed van je. vr.gr. Fia
September 20, 2006 om 17:04
:hoi: juf,
Nog 500gr en je bent er !! daar mag je best trots op zijn hoor!! ik wou dat ik al zo ver stond, maar zoals je zei, het moeilijkste is dat gewicht te houden, maar het zal je wel lukken!! ik heb buiten deze site nog nooit geaard van het dieet van Sonje Bakker, het zal misschien enkel in Nederland gekend zijn! nou meid, ik zou zeggen hop ga voor die 5 ons en laat zien dat je je :streefdoel: kan behouden!!
ik :duimen: voor jou!
:succes:
Dinny
September 21, 2006 om 13:52
:hoi: Patricia,
Ik kom even bij jou gluren. Heb een tijdje niets meer van je gehoord. Even kijken of het nog goed gaat allemaal. Je doet het uitstekend, bijna je streefgewicht gehaald. Ik vind het SB dieet ook super ik ben er helemaal weg van, vooral ook omdat je snel de resultaten ziet op de weegschaal. Dan op naar de volgende uitdaging, op gewicht blijven. :gazodoor:
Ik wil nog 4 kilo afvallen en dan ga ik ook proberen om te stabiliseren.
Kijk jij ook naar de afvallers, wat leuk zeg ik ben er ook aan verslaafd. Woensdagavond is de afstandsbediening van mij. Want daarna kijk ik ook naar je echte leeftijd. Ik kom nog wel eens kijken bij jou. Succes met de laatste loodjes.
:groetjes: :roos1: Guldane
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan