Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 20, 2006

Opnaargezond woog op het moment van schrijven 58.00 kg (bmi: 21.56).

Ik ben echt iemand van de verslavingen... De een iets gezonder dan de ander, maar verslavingen zijn nooit goed!
Na een aantal weken veeeeeeeel te veel gegeten te hebben en veeeeeeeel te weinig gesport te hebben moest ik deze week van mezelf weer goed mijn best gaan doen. Qua sporten is me dat gelukt, ben maandag en vandaag naar de sportschool geweest en gister heb ik veel gefietst.
Maar qua eten... maak er nog steeds een zooitje van! Vooral omdat mijn nieuwe verslaving uit roggebrood bestaat! Ik moet gewoon iedere keer een sneetje eten! En ondanks dat het gezond is, in de mate waarin ik het eet is dat het echt niet!
Vanmorgen heb ik dus een dapper besluit genomen, de paar plakken die ik nog had liggen zijn rigoreus de prullenbak in gegaan. Ik eet er gewoon te veel van en dat past niet in mijn nieuwe start van afgelopen maandag!
Want het weekend heb ik zoveel gegeten dat ik het niet eens durf op te noemen! Toch heb ik deze week weer het "het gaat me lukken" gevoel te pakken. Zeker nu de roggebrood weg is haha. Ik weet dat ik het kan en ik weet wat ik wil! Dus nu nog waar zien te maken! Hoe gaat ie bij jullie?

xxx
Irene

September 20, 2006 om 11:06
Hey Irene, haha wat grappig dat je dat met roggebrood hebt! Ik zou dat dus noooit krijgen, eerder met koekjes :P vind roggebrood zo smerig! maar mijn moeder is er ook dol op en eet het dan wel met stroop :S
Dapper van je om het weg te doen, heel veel succes deze week meid, ga ervoor, ik weet zeker dat je het kan!!!
Fijne avond nog, liefs Maartje :vlinder2:
September 21, 2006 om 15:11
aahhhhhh zomaar de roggebrood de prullebak in, hoe kan je??
Zoo lekker, met appelstroop of met kaas (of met haring)
:haha:

Misschien dat het je lukt als een beloning te nemen dan? Want het is wat je zegt toch harstikke gezond. Of in het weekend... Of mag ik dit soort dingen nu helemaal niet meer zeggen ;)

Ik mag vast wel zeggen dat ik vind dat je heel goed bezig bent. Je kan immers niet alles tegelijk.. Dat je het sporten alweer opgepakt heb is toch een hele mooie stap! Zit je en lekkerder in je vel, en het is goed voor je lichaam en de verbranding. Het eten komt ook wel weer joh. Met stapjes.. (en soms megastappen door voedsel weg te gooien ;) )

Je gaat goehoed :)

kus
Jolien
September 22, 2006 om 05:06
Hallo Irene,

Roggebrood kan het erger?.........Ja hoor ik eet weer alles wat los en vast zit (oke geen pepernoten!!). Wat zijn we toch een stelletje ziele poten he.
Maar de maandag komt er aan en ik heb mijn sportkleding alweer klaar liggen en een nieuwe mp3 speler gekocht, want maandag ga ik er weer flink tegen aan. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Dus irene pak ook de nieuwe kans en ga er maandag gewoon weer tegen aan.

Ben je al aan het boek van heleen van rooyen bezig? Ik vond het vreselijk komisch, echt een aanrader. Hoe is het boek de zahir, is dat een aanrader?

Prettig weekend en hebben we weer een nieuwe deal voor de aankomende week?
Hoor van je rupsje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan