Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 20, 2006

Trafford woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 24.80).


September 20, 2006 om 17:41
:hallo:
Goh wat leuk dat je ook aan Ramadan doet. Ik vind het altijd wel gezellig tijdens de Ramadan. Vooral gasten uitnodigen of uitgenodigd worden, gezellig gezamelijk eten. Ik kijk er ook naar uit. Jij heb al bedacht hoe je de Ramadan gaat doorbrengen. Ik zal jou tips ook proberen op te volgen. Lijnen zal wel lastiger worden denk ik omdat er altijd uitgebreid gekookt wordt.
Wil je mijn buddy worden dan kunnen wij elkaar ook tijdens de Ramadan steunen. In iedergeval wens ik jou een goed Ramadan toe.
:bighug: :roos1: Guldane
September 24, 2006 om 10:42
:hoihoi:
Ik heb vanmorgen vroeg een stukje Turks brood met ei en rauwkost gegeten en een heel klein stukje sesambroodje (dat is een broodje dat speciaal voor de Ramadan wordt gebakken) genomen, omdat ik het idee heb dat er veel calorieen in zal zitten. Twee kopjes thee en een paar glazen water voor de vocht.
En vanavond neem ik Harira (dat is Marokaanse soep dat tijdens de Ramadan wordt gegeten) en een stukje brood. Voor de andere gezinsleden maak ik nog loempia maar dat neem ik niet omdat het gefrituurd wordt in olie. Later neem ik een fruitsalade denk ik. En voor het slapen gaan een bakje magere yoghurt denk ik. Ik ben benieuwd of het gaat lukken. En jij, wat is jou planning?
:groetjes: :roos1: Guldane
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan