Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 20, 2006

Jollie31 woog op het moment van schrijven 97.20 kg (bmi: 34.44).

Lieve lieve meiden, en heer...:okidoki:

Vergis je niet in mijn gewichtjes, ik val deze week behoorlijk af, maar dat doe ik niet alleen ik gebruik ook zware medicijnen omdat ik ziek ben en niet kan afvallen omdat mijn lichaam geen vet afbreekt gebruik ik reductil10, dat zorgt ervoor dat het vet wat ik eet uitgescheiden wordt... en dus komt dat er niet aan..

Momenteel geeft de weegschaal 104,5 aan, en ik zie dat iedereen mega trots op me is, maar dat komt dus door die medicijnen die ik er echt voor nodig heb, let op het weekend is hier kermis dan slik ik geen medicijnen en geniet ik van het weekend, zullen we wedden dat ik maandag dan weer op 105 of 106 zit. kijk zo gaat dat nou eenmaal ik ben afhankelijk van de medicijnen en natuurlijk wil ik afvallen en aan die 100 komen en dat gaat me ook wel lukken, maar ik merk ook dat sommige van jullie ook zo snel willen lijnen en dat kun je proberen maar dat lukt echt niet.. niet zoals ik in ieder geval of je moet ook lijden aan hydroxilase deficienne.. maar dat zullen er toch niet veel zijn.. wat ik bedoel te zeggen, ik kom wel waar ik zijn moet maar doe het niet alleen, ik doe het in de eerste plaats met jullie, dan met mijn medicijnen en dan met mijn weegschaal... Ben dus niet al te trots op mij... of wel!!!! ik weet het niet

Hopend dat nu iedereen mij een beetje begrijpt het volgende;

Dan heb ik vandaag wel iets om trots op te zijn, vanmiddag moest ik van mijn man naar de winkel om koffie te halen en toen liep ik daar langs al die heerlijke gebakjes en toen ik terug naar huis fietste toen kwam ik langs de chinees en de frietzaak en daar kwam een luchtje af hmmmmmmmmm... maar ik hield in mijn hoofd de club en het zinnetje ik val af, ik ga 104 wegen... En dus heb ik het weerstaan en heb er geen geld aan uitgegeven goed he:applaus:

Liefs Jolanda
:hug:

September 20, 2006 om 11:57
lieve lieve meid,

ooit komt er een tijd dat je die medicijnen niet meer nodig hebt (hoop ik) en dan moet je toch een gezond eetpatroon hebben. het is dus verstandig om daar nu al aan te wennen. en dat betekent niet, dat je (al dan niet in het weekend) wat extra mag.

dus gewoon af en toe in het weekend kan en mag, het moet zelfs :-)

ik ben en blijf gewoon trots op je. je bent geweldig. niet alleen omdat je vandaag die gebakjes niet kocht.

succes, je kunt het, je wilt het en je doet het.
:hug:
Hans

p.s. inderdaad nummer 300. bij de start loop ik nog te wandelen. bij 5km loop ik helemaal rechts, bij de finish heb je me vast wel gezien, vlak na mij valt iemand uitgeput (?) om.
September 20, 2006 om 12:23
top dat je de verleiding hebt weerstaan! En je mag sowieso trots op jezelf zijn. Want je doet het wel zelf. Jij maakt de keuze om die medicatie in te nemen, jij maakt de keuze om op je eten te letten. Je had ook die keuze niet kunnen maken en zwaar kunnen blijven of blijven aankomen. Je mag dus weldegelijk trots op jezelf zijn. Want jouw keuzes en wilskracht om beide vol te houden, zorgen ervoor dat je resultaat haalt. En dat dat sneller gaat dan bij andere dat is voor jou alleen maar mooi. Andere mensen kunnen reductil ook gebruiken als ze daar voor kiezen (is alleen duur want wordt niet vergoed, vandaar dat er experimenten lopen met 1500 cal dieeten en mega doseringen antidepressiva wat wel vergoed wordt). En dan zullen ze misschien ook betere resultaten halen dan dat ze nu doen. Maar dat is een keuze. Jij kiest deze weg en dat werkt voor jou, dus doe je het zelf, dus mag je trots zijn!!!

zow hihi

ik leef trouwens mega onregelmatig dus om mijn gewicht een beetje eerlijk te houden, weeg ik altijd zodra ik wakker ben en naar de wc geweest ben. Zodat het een beetje dezelfde omstandigheden zijn. Verder sta ik heel af en toe 's avonds op de weegschaal om een leidraad te hebben van waar ik na het slapen zit, maar dat wijkt nog wel eens af. Ik ben 's avonds 1 a 2 kilo zwaarder dan in de ochtend. Maar 1x per dag weegschaal vind ik meer dan genoeg. Ik ken mezelf, dan ga ik me er te veel op richten en raak ik te gefrustreerd. Zoals het nu gaat, gaat het goed!
September 20, 2006 om 16:06
Hoi Jolanda,

Met of zonder medicijnen, je valt af en dat doen niet alleen die medicijnen. Het is een hulpmiddel, net als straks mijn maagbandje een hulpmiddel is. Uiteindelijk doen we het wel degelijk zelf. Net als hierboven al werd gezegd, je hebt een keuze gemaakt en je gewicht laat zien dat dit een goede keuze is, jij en jij alleen hebt dit bereikt , dus ...... JE MAG WEL ZEKER WEL TROTS ZIJN OP JEZELF !!!! en wij zijn dat ook. Geniet lekker van de kermis en daarna ga je gewoon weer over tot de orde van de dag. Het is een lange weg en een moeilijke strijd, maar je hebt al aangetoond dat je het kan. Het is misschien een cliché, maar een mens heeft zeer veel veerkracht en zeker als je omringd wordt door mensen die je steunen :gezin: :vrienden: , dus schouders recht, neus in de wind, en (soms) verstand op oneindig. Hou je haaks en we houden elkaar in de gaten!!!

Groetjes en knuffel :hug:
Shanna/Yvonne
September 21, 2006 om 02:03
Hoi!
Medicijnen zijn hulpmiddelen, afvallen doe je zelf!

Je grafiekje laat dat zien.
Je hebt al heel veel bereikt!
Je mag echt trits zijn op je zelf!

:bloemenplukken:
Zo dat boeket pluk ik voor jou, je verdient het!

liefs

:kitty:
Nijne
September 21, 2006 om 03:43
Je hoeft je echt niet zo bescheiden op te stellen. Je doet het super en met of zonder medicijnen; je moet het toch maar doen. Je houdt rekening met wat je eet en je beweegt, duss.........
Gewoon megatrots zijn mag!!!!
Liefs, Willy
Onbekend
September 21, 2006 om 05:05
:hoi:
fijn dat je het ff uitlegt.. ik wist het niet dat je die medicijnen gebruikt.. gebruik je die allang of nog maar net?
Maar in ieder geval.. ik vergelijk mezelf niet zoals jij.. maar natuurlijk wil iedereen snel afvallen.. helaas lukt dat niet.. maar ik ben allang blij dat ik deze week al 8 ons kwijt ben! En ik wist ook wel dat het niet zo snel ging als bij jouw.. en nu weet ik zeker dat het niet zo snel gaat!
En ik weet niet of je er nou zo heel blij mee moet zijn als je medicijnen gebruikt, net zoals je zegt: ik ben trots op mezelf! Of niet, nou ik weet het niet.. Dat zou ik ook hebben.. natuurlijk wel leuk dat je ervan afvalt maar jah.. er zit natuurlijk ook een keerzijde aan met die medicijnen!
Liefs Miran:elf:
Ps wel goed dat je niks hebt meegenomen! Kan ik de laatste tijd ook erg goed zeggen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan