Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 20, 2006

Vrolijknootje woog op het moment van schrijven 75.80 kg (bmi: 22.15).

Zo, even een gedachtenspinsel aan mijn lief dagboek toevertrouwen...

Het lukt nog steeds!!!!! :fluiten:

Mijn eetpatroon hééél zachtjes aan het veranderen, en ik kom niet aan! :grinnik:

Je ziet wel, zo blij als een dronken druif...
Het gaat wel niet zo hard meer, maar wel ietsiepietsie verantwoorder...

Zo, het lucht op deze blijde gedachten te kunnen delen.

Ik zou zo zeggen....:gazodoor:
Groetjes van mij!!!!

December 3, 2007 om 10:09
Hoi Vrolijknootje,

Heb gereageerd op je reactie naar mij (mj46) maar wordt geplaatst in mijn eigen!!!!! Dus lees even, begrijp nog niet hoe het werkt!
December 14, 2007 om 04:11
Hoi Vrolijknootje,
sorry dat ik nu pas reageer, druk weet je wel. Leuk om samen te proberen af ta vallen. Ik kan af en toe wel een begijend oor gebruiken. Ik val geen ons af( zelfs niet na twee keer een heftige buikgriep), maar meer leren eten zonder bij te komen is natuurlijk ook al heel wat. Toch blijft het knagen dat het niet eens een keer wat minder wordt. Herkenbaar? Ik ben niet zo' n schrijver hoor, dus een dagboek bijhouden, daar begin ik niet aan, en ik zal ook wel niet altijd zo snel reageren als jij iets schrijft, maar ik doe mijn best. Veel succes!
Angelique
December 21, 2007 om 13:37
:bye:Hoi Vrolijk nootje,
hoe gaat het ermee? Gebeurt er al iets bij jou. Ik val steeds een kilo af en als ik hem dan invoer is ie de dag erna weer erbij. Dat schiet niet op. Morgen gaan we met vakantie naar Normandie. Een week samen met vrienden in een huis. 4 volwassenen en 7 kids. Ik denk dat ik dan maar een weekje niets invoer. Het wordt anders zo neurotisch. Erop letten doe ik vanzelf toch wel. Ik wens je hele fijne dagen en misschien tot schrijfs daarna.
Angelique:bonjour::baai:
January 1, 2008 om 03:40
Hoi Lydia,
nou die vakantie was nogal heftig: Mijn vriendin kwam later wegens diarree, mijn oudste dochter had de hele week last van een getroken verstandskies, mijn jogste zoon heeft van begin tot eind zware diarree gehad en tot overmaat van ramp is mijn oudste zoon op eerste kerstdag in het ziekenhuis terechtgekomen en geopereerd aan een gedraaide testikel. Maar verder alles ok hoor. Ik was netjes niet aangekomen maar helaas vanmorgen wees de weegschaal weer 70 aan. Om moedeloos van te worden. Als jij nu niet gemaild had, had ik opgezegd. Toch maar weer beginnen met invoeren dan. Hoe was jouw vakantie, of had je die niet? Alle goeds voor het nieuwe jaar!:happynewyear04:
Groetjes,
Angelique
January 2, 2008 om 09:23
Hoi Lydia,
ik schaam me diep, maar nog gecondoleerd met het verlies van je broer.Fijn dat je familie om je heen hebt. Dat lijkt me een grote steun. Ik zat gisteren al te mailen en zat kennelijk nog zo vol van onze stomme vakantie dat ik het bericht van je broer even vergat. Stom van me. Jouw vakantie was dus nog vervelender. Dan maar zieke kinderen, dat gaat weer over. Nogmaals veel sterkte!
Angelique
January 8, 2008 om 12:41
Hoi Lydia,
ik ga me toch afmelden. De weegschaal geeft weer 70 aan en daar baal ik van. Blijkbaar helpt het bijhouden voor mij niet echt. Mocht je nog willen mailen de.esch@zonnet.nl. Vind ik wel leuk. Horen of het jou wel iets oplevert. Veel succes verder.
Angelique
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan