Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 20, 2006

Fenella woog op het moment van schrijven 106.50 kg (bmi: 34.78).

Hoi :hoi: allemaal,

Dacht plaats even een klein berichtje. Het gaat hier redelijk, met gezond eten wel goed, gewoon me maaltijden, verder geen extra tussendoortjes gehad.

Vandaag me eerste capuchino gehad, dat was best lekker(+), wel met suiker :( maar toch. Gister ff geslipt, handje chips gehad. Had ik ff zin in.

Verder gaat op school alles prima, weinig moeite ermee dat me klasgenootjes lekker vette hap eten en ongezond en ik gewoon me boterham eet en me evergreen of sultana of een appel als ie de tocht naar school overleeft met de trein.
:broodje:
Me gewicht hangt en schommelt steeds, schrijf me gewicht niet meer neer tot ik weer me rooie vlag heb uitgehangen over 1,5 week, het heeft weinig nut momenteel.
:seizoenlijn:
Nou tot schrijfs en succes allemaal van de week,
Liefs en knuffies
Hanneke

September 22, 2006 om 11:14
Hoi meid

Echt knap van je zeg dat je je niet laat verleiden door je klasgenoten in het opzicht van een vette hap. Dat is dus ook mijn grootste fout geweest. Toen ik op school zat gingen we de ene dag naar de mac, de andere dag naar de supermarkt, en nog een dag om een frietje. Tja en dat moet ik nu dus bekopen!!!
Die vreetbuien heb ik nog steeds maar ik weet dat het volgende week over is. Het komt gewoon omdat ik volgende week ongesteld moet worden. Maar ja nu is het wel even vervelend.Wat voor opleiding doe je nu dan?

Heb je nog plannen voor van het weekend?? Kmoet vanvond nog sporten en morgen moet ik ook nog werken dus het wordt een kort weekend voor mij!

Nou geniet er van en hoop snel wat van je te horen hoor!!

Groetjes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan