Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 20, 2006

MissSporty76 woog op het moment van schrijven 90.00 kg (bmi: 28.73).

Hallo allemaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zit ik even niet op te letten zeg! Zomaar het begin van de afvallers gemist. Ik was eigenlijk meer bezig met het feit dat ik al bijna een week niet heb geschreven :wilnietkijken: .
Als excuus heb ik dat ik al een tijd weer heel erg moe ben. Eerst dacht ik dat de medicijnen al een beetje gingen helpen, maar dat blijkt toch wat tegen te vallen. Zaterdag wilde ik graag even :golf: spelen met mijn vriendje, maar 9 holes vond ik al heel wat.
Gelukkig moet ik volgende week weer bloed prikken en belt de internist me de week daarna op om te horen hoe het gaat en te adviseren hoe nu verder.

Nou genoeg gezeur weer. Laten we het eens hebben over de heerlijke nazomer die we op het moment hebben! Van mij mag het wel zo blijven tot eind november en dat het daarna gelijk winter is met sneeuw en veel ijs om lekker te schaatsen.
Tot die tijd kunnen we dan lekker :hardlopen: . Dat ga ik morgen ook maar weer eens doen. Ik wil 's middags lekker vrij nemen dan kan ik hardlopend van het mooie weer genieten.

Ik ga snel weer verder kijken naar de afvallers en beloof dat ik morgen even wat dagboekjes zal bezoeken om te kijken hoe het met iedereen gaat!

Liefs,

Miss Sporty :beweging:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan