Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 20, 2006

N89 woog op het moment van schrijven 58.50 kg (bmi: 20.24).

AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH !! :bang: :eek:
Heb net lekker gesport, kom thuis, trek een la open en zie dat hij VOL ligt met lekkers. Mn vader heeft weer boodschappen gedaan hoor.. ik had hem nog zo gezegd niks verleidelijks te kopen! ;) Morgen wordt dus zwaar.. vind het nu al erg, maar het is toch tijd om te gaan slapen dus das mooi opgelost. Maar morgen.. ik hoop dat ik me inhoud. Vrijdag is mn vreetdag dus dan mag ik, maar morgen moet ik me toch echt nog even inhouden. Ik hoop dat het me gaat lukken, zou zo zonde zijn anders. Moet maar veel afleiding zoeken ofzo.. ga nu snel slapen! Liefs, xx

September 21, 2006 om 05:17
:hallo2:

Wat herken ik je verhaal, erg hè. De verleiding is groot. Het lijkt wel of er iets in de lucht hangt een vreet virus of zo. ;)
Ik kan me voorstellen dat het zwaar wordt vandaag, ik moet ook proberen me in te houden. Ik heb met mezelf af gesproken geen suiker meer te eten, want als ik eenmaal ga snoepen dan kan ik niet meer stoppen, heb jij ook hè?
We moeten elkaar daarin steunen en afleiding zoeken. Weet dat het vreet moment voorbij gaat. Ik kan het meestal niet weerstaan, maar ga echt een poging wagen. Ik woog vanmorgen 60,4 kilo,dus dat viel me mee. Dat is 3 kilo meer dan 3 weken geleden. Gelukkig ben ik nog onder de 63 en daar moet ik ook echt blijven.

Nou meid sterk zijn en denk aan leuke dingen, ik ga het ook doen. Het gaat ons lukken, veel succes Liefs Nadia. :bloem2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan