Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 23, 2006

Gul woog op het moment van schrijven 78.20 kg (bmi: 31.33).

Het gaat nog redelijk goed....ik doe iets tussen fase 1 en 2 nu ook de ramadan begint.......2blokjes puur choco naar binnen gewerkt....ik heb van die rode sojaboontjes gekocht....ze zijn lekker!! gisteren een enorme hofdpijn aanval gehad waardoor ik dus 24uur plat lag...het gaat wel weer maar het is nog niet over....ik slik er groene thee tabletten bij nu...de rooisbos theeen van de tuinen zijn lekker! echt aanraders hoor.succes allemaal. hoi

liefs
gul

September 24, 2006 om 10:20
:hoi: :roos2:
Ik wens jou een goed Ramadan toe. Hoe is je eerste dag verlopen? Ik hoor graag hoe je je dieet doet tijdens de Ramadan. Succes ermee. En zet hem op, je kan het.
:groetjes: :roos1: Guldane
October 3, 2006 om 08:29
Selam Gul

Wens je veel succes met de ramadan.
Doe zelf ook de ramadan en heb het dieet even gelaten voor wat het was.
Heb gezegd tegen mijn eigen dat ik na het vasten het weer oppik voor de volle 100% om toch te proberen om de kilo's kwijt te raken
Nog een prettige ramadan


Groetjes moalla
October 5, 2006 om 17:22
:hoi: :roos2:
Hoe gaat het met je? Ik heb al een tijdje niets meer gehoord van je. Hoe gaat het vasten. Lukt het je nog om op gewicht te blijven.
Ik wens jou heel veel succes en hoop dat ik snel iets van je hoor.
:groetjes: :roos1: Guldane
October 7, 2006 om 10:48
Hoi gul!

Ik ga vanmiddag naar de Tuinen om die thee te kopen. Ik ben groene thee soms wel eens zat en sommige Rooibos thee vind ik een beetje saai. Dus ik ben benieuwd naar die Spicy variant.
Optimel producten passen niet in het whje programma. Ik heb hier een pak Optimel Drink staan van een huisgenoot en er zitten 4,5 khd per 100 ml in. Dat is dus +- 10 khd per glas. Magere melk, magere yoghurt en Alpro soya zonder suiker passen wel bij whje. Maar dan hooguit 1 glas per dag. (Maar ik smokkel een enkele keer wel want ik vind het best lekker. En een keer moet kunnen. ;))
Veel succes nog!

Marjolijn
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan