Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 23, 2006

Kindercola woog op het moment van schrijven 109.50 kg (bmi: 37.89).

:dagboekje:

Na een hele tijd eigenlijk weinig gedaan te hebben aan mijn gewicht moet ik er nu toch echt weer aan gaan geloven! Er was gelukkig niet veel bijgekomen maar toch moet ik nu weer gaan proberen om aan mijn streefgewicht te komen!

Mijn streefgewicht is 95 kilo en daarna zien we wel verder want er moet natuurlijk nog veel meer af maar we doen het in kleine stapjes. Ik ben nu sinds 6 weken bezig met het Sonja Bakker dieet en ik moet zeggen dat het prima werkt en ik niet begrijp wat de media te koeren hebben. Het voedingscentrum zegt dat je maar 1,5 liter water op een dag moet drinken en dat is inclusief je koffie, thee en limonade. Nou ik drink minimaal 1,8 liter water per dag en daarnaast nog thee en limonade en het bevalt mij best! Ook las ik dat ze het Sonja Bakker dieet een crash-dieet vonden omdat het maar tussen de 1200 en 1400 Kcal bevatte. Maar het is nu eenmaal zo dat als je wil afvallen je toch tussen de 1200 en 1400 Kcal moet gaan zitten! En het gaat er bij mij echt niet sneller vanaf hoor!!! Dus een crashdieet vind ik het niet! Het is een goede manier van afvallen want er wordt geregeld iets gegeten.

Soms is het wel moeilijk hoor! Ik werk in de kinderopvang en daar zijn geregeld kinderen jarig die dan trakteren, maar tot nu toe heb ik netjes nee kunnen zeggen.

:valtaftrein:

Tot schrijfs!

:groetjes:

September 23, 2006 om 10:22
Hoi Carola,

Net zoals jij en vele anderen ben ik ook met het Sonja Bakker-dieet bezig. Op zich vind ik het aardig goed vol te houden, maar af en toe vind ik het wel een beetje weinig. Als ik heb gesport dan neem ik vaak wel een cracker extra. Kun jij het goed volhouden, ook op de moeilijke dagen?

Succes met de rest van de weken!

Groetjes Carolyn
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan