Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 23, 2006

Snaai woog op het moment van schrijven 91.00 kg (bmi: 28.72).

ergens kriebelt het hollen weer. vandaag lukte het weer een paar kilometers met goed resultaat en zonder pijn. ik begin weer te geloven in de halve marathon op 15 oktober binnen drie uren.

21 km in drie uur is 7 km/uur en dat moet je met een beetje doorwandelen zelfs kunnen halen. dus een beetje trainen en dan....

Amsterdam, here I come.

zal ik als echte Rotterdammer die lui daar eens wat laten zien.

September 24, 2006 om 06:03
Hoi Hans,
Ik als echte Amsterdammer wens je veel succes in Amsterdam
liefs Anna:margriet:
September 24, 2006 om 06:45
Hoi Hans,

Obe is een zeer verstandig man, maar jij ook, Ik volg altijd je verhaaltjes, maar reageer niet altijd.
blessures zijn vervelend. helemaal als het je in het gewone dagelijkse leven ook gaat lastig vallen.
Ik heb zo nu en dan last van mijn knie, aan de buiten zijkant.
vlak voor de finish van de dam tot damloop sloeg ie dus ook een beetje op slot. moest nog zon 400 meter een beetje omhoog en dat aanzetten ging dus niet meer,
het is net een soort kramp. heb dus ook nieuwe loopschoenen gekocht en ben aan de homopathishe middeltjes gegaan om je gewrichten en spieren een beetje te smeren. ik heb er baat bij en heb wel de trainings intensiteit verminderd. Ik heb thuis een crosstrainer en daar kan ik rustig 90 minuten op trainen zonder last en dan loop ik buiten een klein rondje, ook zonder last.
bij mij is het dus ook een vorm van overbelasting, want ik train op woensdagavond dus met mannen en die lopen eigenlijk net iets te snel voor mij, dus ik ga eigenlijk iets boven mijn kunnen, ik train met een hartslag meter als ik voor me zelf loop heb ik een hartslag van rond de 160 -165 en als ik met hun loop zo rond de 170-180

dus neem een beetje rust, lieve Hans en als je gelopen hebt een minuut of 20 ijs op je enkelen dan komt het met de halve marathon vast goed.
Mijn loopmaatjes proberen me nu over te halen om ook een 1/2 marathon in februari ergens aan de kust te doen, moet er nog even over nadenken, 21 km is wel ver.
Ik kijk na de 7 heuvelen wel, hoe die me bevallen is.
en wat het eten betreft, ik weet best wat goed voor me is maar zo'n ovenheerlijk vers stokbroodje met een of andere heerlijke roomkaas erop was wel erg lekker. Ik heb ook het principe ik wil alles kunnen eten, alleen van alles wat minder. Alleen de cola daar moet ik echt mee stoppen, dat is de opwaartse lijn in mijn grafiek, nu neem ik bijna geen cola meer en hoppa ik zak weer.
succes met je enkel

groetjes Ria
September 24, 2006 om 08:09
Plateau is gewoon een smoes voor jezelf. Heel goed Hans :)
Er is maar een die precies weet waar het aan ligt en wat je eraan kunt doen.

Veel plezier met trainen. Als je enkel meedoet, prima. En anders op een andere manier.
September 24, 2006 om 09:06
Hans,

Ik ben beniewd...
ik sta zelf steeds op de loopband en ik zie min snelheid wel oplopen, van 6 km eerst naar nu ongeveer 8,5 km/uur. Tja en dat hou ik dan ongeveer 2 min vol... :lachen: .
Ik loop wel 10 min, maar moet steeds het hardlopen en wandelen afwisselen, tja zal nog wel beter worden, als ik het momenteel omreken kom ik op 7,2 km/uur. Maar ja, da's maar 10 min.
Dus eh als jij het 3 uur weet uit te houden :petjeaf:

Groetjes,
Jacq.
September 24, 2006 om 09:07
Hallo Hans,

Goed niews dat je enkel weer beter gaat, nu kan je rustigaan op gaan bouwen.
Je vroeg naar de acupunctuur, ik heb dat gekregen als verjaarskadotje van mijn dochter.
De reden erachter was dat we nieusgierig waren hoe dat was en of het zou helpen, dus hebben we het maar eens geprobeers. Een van mijn doelen was om mijn weerstand te verbeteren, ik kreeg prompt behoorlijk griep, ben een week uitgeschakeld geweest.
Het tweede doel, afvallen, werkte ook niet, ik sta al weken stil.

Toch vond ik het een aparte ervaring, en mijn dochter had wel tijdelijke verbetering van haar rug- en schouderklachten. Ze gaat nu weer gewoon naar de fysio.

Nu het gewone leven weer begonnen is ga ik ook weer strenger voor mijzelf zijn.
Het scheelt dat de school waar ik werk een nieuw gebouw heeft dat ruim 10 minuten lopen van het station staat, dat is 4x per week 20 minuten met zware rugzak extra beweging. En de hele dag lopen, ik zit vrijwel nooit voor de klas.

succes met trainen,
groetjes,
Elma :roos2:
September 25, 2006 om 06:04
Ik ben benieuwd Hans! Ik vind het erg vroeg om een halve marathon te gaan lopen (ik vermoed dat je daarna door blessure weer bij af zal zijn) maar ik hoop natuurlijk dat het je lukt! Ik baal dat ik niet mee kan lopen door m'n tentamen. Maar ja, prioriteiten he... Dat hoort bij het verantwoordelijke leven dat ik tegenwoordig heb:)

Ik zal voor je duimen:okidoki:

Ish:girl:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan