Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 2, 2006

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Ik moet ergens blij zijn, maar ben het niet. En andere kant heb ik best reden om te treuren, maar ook dat doe ik niet. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik ermee aan moet.

Ik zal het wat duidelijker vertellen. Vorige week ben ik met Sonja begonnen met een gewicht van 62.8 kilo. Ik was van plan me maar 1 keer per week te gaan wegen, maar ik kon donderdag de drang niet weerstaan en ben donderdag ook een keertje geweest. 61.1.......natuurlijk een superresultaat. Omdat ik het niet geloofde, ben ik vrijdag nog een keer gaan staan en weer.....61.1.
Ik was zo vreselijk blij.............EN TOEN KWAM DE ZONDAG!!! Ik had een verjaardag en heb daar een aantal hapjes gehad, wat ik niet had mogen hebben. Tot overmaat van ramp ging ik 's avonds bij mijn ouders eten. Zou ik 's avonds alleen een pistoletje en cup-a-soup gegeten hebben.....het werden een biefstuk en megaveel rosti rondjes. Resultaat vanochtend...61.8.

Misschien snap je het nu een beetje....ik ben wel een kilo kwijt ten opzichte van vorige week en dat is natuurlijk super, maar ik ben ook 7 ons aangekomen ten opzichte van donderdag en vrijdag. Ik moet maar niet meer tussentijds op de weegschaal gaan staan....

Zaterdag in het circus was het trouwens helemaal super. Frustrerend alleen dat we veel te veel geld hebben uitgegeven. We hebben drie plaatsen gekocht in de middelste rang (dus moesten we er extra voor betalen). Eenmaal binnen bleek het een ontzettend klein circus te zijn en had je overal even goed uitzicht. Ook op de goedkope plaatsen. Daarnaast werd je niet eens naar je plaats begeleidt, dus iedereen met een goedkoop kaartje had zelfs in de loge kunnen zitten. En daarnaast was het niet eens uitverkocht, dus had ik net zo goed niet voor Luna hoeven te betalen. Heel veel geld weggegooid dus.

Maar goed, dat mag de pret niet drukken. Luna vond het helemaal geweldig, maar natuurlijk is twee uur te lang voor haar. Er was wel een pauze van een kwartier, maar toch. Het eerste kwartier heeft ze vol bewondering op haar stoel gezeten. Toen de trapese acts kwamen, is ze bij mijn moeder op schoot gekropen en er was duidelijk aan haar gezicht te zien dat ze het eng vond. Na het eerste kwartier wilde ze niet meer blijven zitten. Ik had dat voorzien en was aan het gangpad gaan zitten, zodat ze daar kon dansen of zitten of wat dan ook. Dat ging ze dus ook inderdaad doen. Bij de clowns klapte ze uitgebreid mee en bij de andere acts ging ze zitten of lopen.

Eigenlijk ging het best goed. Ik merk wel dat ik het circus toch niet meer zo leuk vind, als dat ik het vroeger vond. Wat een flauwe grappen maken die clowns eigenlijk. Maar ja, Luna vond het geweldig.
Ze hadden ook een klein baby-leeuwtje waar je mee op de foto kon, maar dat vond ik te veel geld. Hebben we dus maar niet gedaan....het kijken ernaar was al leuk genoeg voor Luna.

Helaas komt mevrouw nu een beetje in de peuter puberteit. Luisteren, ho maar, en alles is "nee". Ik had het wel al gehoord van andere ouders, maar had gehoopt dat het bij Luna zou overwaaien. Ze is altijd zo vreselijk lief geweest. Als ze moe is, is ze alleen maar aan het huilen en is niets goed. Dat was de afgelopen dagen dan ook prima te merken. Vrijdagavond was ik bij een vriendin en wilde ze niet slapen. Op het moment dat ze moe werd, werd ze strontvervelend, maar ze wilde ook niet slapen, waardoor ik om 22.15 uur noodgedwongen naar huis moest. Uiteindelijk sliep ze pas om 00.30 uur. De volgende ochtend moest ik haar vroeg wakker maken, omdat ik haar vroeg ook weer in bedje wilde hebben vanwege het circus 's middags. Dus vroeg wakker, de hele ochtend huilen en vervelend....naar bed, daarna wakker maken voor het circus. Daar was ze wel vrolijk, maar eenmaal thuis was het weer pret. Gisterenochtend hebben we haar laten uitslapen en is ze de hele dag een vreselijk lief meisje geweest (echt weer mijn oude kindje). Maar ja, we hadden een verjaardag en daar had ze ook niet geslapen. In de auto viel ze in slaap, maar eenmaal bij mijn ouders, moest ik haar weer wakker maken. Vanaf dat moment was het weer pret. Ik merk dat ik er minder geduld voor heb, dan ik had gedacht. Moet het me toch maar aanleren, dat deze periode nog wel even blijft. Of zou het echt alleen maar komen omdat ze moe is???

Ik wacht wel af....misschien gaat deze periode toch wel snel voorbij.

Ik ga nu snel mijn meissie wakker maken.

Tot later.

:minielacht:


Nanda

October 2, 2006 om 02:17
:goedemorgen:

Is vaak he, wanneer je ouder bent is er niets leuks meer aan die kinderdingen. Wel leuk dat Luna het grappig vond.
2 uur is ook best lang voor die kleintjes om stil te zitten...maar als je haar dan zo ene beetje rond kan laten dartelen valt t wel weer mee.
Balen dat jullie teveel betaald hebben, dat zul je altijd zien achteraf. Niet te lang over nadenken joh, je kunt er toch niets meer aan doen.

Wel vervelend dta ze nu zo eigenwijs wordt, maar dat hoort erbij he?
Ik was ook zo erg, tot ik 3 en een half was, daarna was ik weer poeslief :D

Die storm vind ik heerlijk als ik in bed lig of met een boek op de bank...wanneer ik helemaal niets hoef. Maar niet wanneer ik naar werk moet en de rest van Nederland ineens geen auto meer kan besturen enz. enz.

Mijn weekend was wel oke, maar niet bijzonder. Heb wel lekker geslapen. Vanacht alleen wat minder. heb vandaag ontzettende last van mijn rug. Maar eens kijken of ik het een beetje trek zo. Af en toe ff een stukje lopen --> koffie / thee halen ;)

Morgen heb ik een lingerieparty thuis, wel gezellig. Er komt zo'n 18 man en ik bak lekker brownies en kruidcake voor bij de koffie en heb allerlei lekkers te snacken...rauwkost, maar ook nootjes, m&M's en chocorozijnen :nono:
Ben benieuwd of ik eraf kan blijven, want wil vrijdag een heeeeeel mooi resultaat neerzetten....

Jammer dat je ten opzichte van vrijdag bent aangekomen, maar goed dat gebeurt meestal in het weekend. Zou me er niet te druk over maken joh. Je gaat er gewoon weer lekker tegeaan deze week en dan weeg je volgende week misschien wel onder die 61!
trouwens vind je nu al wel erg slank...die 61 is voo rmij niet weggelegd ;)

:hug:
Suus
October 2, 2006 om 09:04
gered door die duffe kantine!

Ik had vanaf de lunch al zo'n trek, ik mocht vanochtend eigenlijk een liga tussendoor, maar die was taai en heb ik weggegooit. Als alternatief heb ik mijn ontbijtkoekje van deze middag vast genomen.

Ik kon net mijn dwang niet meer beheersen en ben naar beneden gegaan...de kantine was al dicht.
Dan maar de automaat...daar zat niets anders in dan chips en sultana appel..niet echt rijkelijk gevuld dus.
het was niets naar mijn gading, dus ben ik met een blikje cola light weer naar boven gegaan.

Ik voel me nu wel heeeeeeel goed ook al ben ik helemaal niet sterk geweest :shy:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan