Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 2, 2006

Annie61 woog op het moment van schrijven 90.40 kg (bmi: 32.03).

Hallo allemaal

Voor het eerst sinds ik met deze site meedoe ben ik ook tenonder gegaan aan de lijndip. Ik had geen zin om mijn dagboek bij te houden en was als toetje toch weer die chocolade vla aan het eten ipv yoghurt. En toch weer s avonds dat koekje bij de koffie enz enz. En tja de weegschaal was onverbiddelijk. Ik vond het wel wat veel wat ie aan gaf de laatste dagen (kan dat door een batterij wissel?). Maar ik herpak me weer volledig. Vanaf vandaag ga ik er vol tegenaan. Veel succes allemaal deze week. Groetjes Annie61

October 2, 2006 om 02:19
He Mam
Das ff schrikken zeg. Jammer hoor. maar het zal er zo ook wel weer af zijn. Je weet dat het er in zit dus doe je best deze week he. Ik zie je vanavond we gaan er weer lekker tegenaan!
Succes!
October 2, 2006 om 05:46
Hoi Annie,

Ik kan niks zeggen, want ik zit elk weekend in een lijndip. Doordeweeks maar weer opletten. Ik weet zeker dat je het weer op kunt brengen om streng te zijn voor jezelf. Je kunt het.
Zie je woensdag.

Beschuit
October 5, 2006 om 01:21
Ja ineens een paar ons eraf weer. wel blij mee natuurlijk. vandaag lekker het bos in dus dan komt het ook wel goed. Nou jij bent in iedergeval ook weer van die 77 af. En veel belangrijker maatje 40!! Hardstikke goed. De kleren stonden ook heel leuk gisteren!

Werk ze en tot vrijdag of zaterdag!
October 8, 2006 om 05:41
Ik zie dat je weer op de goede weg bent! Lekker ik ook! Wie weet lukt het me toch nog om onder de 70 te komen voor de bruiloft en jij onder de 75! Je ziet het goed bij je vooral bij je benen!

Fijne zondag Liefs Bren
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan