Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 2, 2006

Boerin woog op het moment van schrijven 110.80 kg (bmi: 39.73).

Hallo ierdereen,:hallo2:

Ik ben sinds lange tijd weer terug. Vorig jaar november kregen we te horen dat we gezinsuitbreiding kregen:ooievaar: . Inmiddels ligt er een brok hollands glorie in de wieg:luier: .( Ik hoop dat luiers verschonen ook kalorien verbrand) Een jongen. Gert-Jan. 2 maanden en twee weken. 7300gr. Als die z'n moeder maar niet achterna gaat. Door de zwangerschap:zwanger2: zijn al die kilo's er vrolijk weer bijgekomen. 127 kilo daar werd ik wel een beetje moedeloos van, maar met de gedachte dat we er iets moois voor terug zouden krijgen heb ik toch een hele fijne zwangerschap gehad. Na de bevalling vlogen deze kilo's er weer snel af. Nu echter merk ik dat ik mij oude eet patroon weer aan het opnemen ben. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. :nietgoed: Ik kom dus weer graag van al jullie ondersteuning gebruik maken om de draad weer op te pakken.

Groetjes Hanneke

January 4, 2007 om 05:40
Hoi Hanneke,
Nou, ik ben na lange tijd ook weer terug op VALT AF. Maar eerst het belangrijke !! Gefeliciteerd met je blakende zoon !!. Dat vergt energie natuurlijk. En hopelijk ook calorieen. Ik ben ook weer aangekomen, maar wil toch ook weer terug naar wat de bedoeling is. Eerst maar eens een klein doel stellen ( 70kg)en dan zien we wel weer. Dus, laten we er samen een slanker en gezonder 2007 van maken. Veel succes met jouw zoon en de lijnen. Tot ziens hier. Groetjes Tonneke :vrienden:
July 12, 2009 om 01:53
hoi hanneke,

hoe gaat het met jouw?
met mij gaat het goed ben alleen in deze nachten wel wat aangekomen. maar ik weet ook waardoor dat komt:verstoppen: maar dat is er volgende week wel weer allemaal af. dat hoop ik attans hihihih.
ik heb nu nog 4 nachten en dan heb ik een week vakantie. heerlijk ik kan niet wachten.
heel even geen werk. en ook geen gezeur.
volgende week wil ik onder de 105kg zitten en er ook niet meer bovenuit komen.

liefs nancy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan