Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 2, 2006

Ouissam woog op het moment van schrijven 64.00 kg (bmi: 22.15).

2 oktober

Ik zal niet elke dag wat in het dagboek plaatsen, omdat ik daar niet veel tijd voor heb. Ik ben deze week 1 kilo afgevallen. Daar ben ik ongelovelijk blij mee. Dat brengt mij dichtbij mijn uiteindelijke doel 58 kilo!

Momenteel doe ik mee aan de ramadan. Voor de mensen die niet weten wat dat is, dat is de maand waarin moslims over de hele wereld vasten tot dat de zon onder gaat. Normaal is het heel moeilijk om in de ramadan af te vallen. Omdat je lichaam in spaarstand staat, en zodra je eet alles word opgeslagen als vet. De ramadan duurt nog ongeveer 3 weken en mijn doel is dan ook niet om perse af te vallen, maar om mijn huidige gewicht te behouden of af te vallen.

Ik zal vertellen waarom ik zo gemotiveerd ben om af te vallen. Mijn vriend is een militair en hij zit nu in Afghanistan. Ik heb hem voor het laatst 4 maanden geleden gezien. Toen woog ik 71 kilo. Ik merkte aan hem, dat hij me dik begon te vinden. Ik hou ontzettend veel van me vriend en ik weet ook dat hij veel van mij houdt. En mij ook zal accepteren dik of dun. Maar ik wil wel aantrekklijk voor hem zijn, dat vind ik belangrijk. Hij komt over 2 maanden terug uit afghanistan en ik wil hem dan echt verrassen. Ik wil minstens 10 kilo kwijt zijn. Ik krijg nu op school en op het werk al heel veel complimenten, dat ik er veel beter uit zie. Ik hoop dat hij dat ook zal vinden.

Groetjes,

Ouissam

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan