Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 2, 2006

Mariskat woog op het moment van schrijven 70.40 kg (bmi: 26.17).

Vandaag weer een nieuwe start gemaakt. Tot nu toe gaat het goed. Dadelijk als het etenstijd wordt zal het wel moeilijker zijn. Kan het moeilijk opbrengen. Druk druk druk en slechte berichten maken de vreetzin groot. Toch wil ik die extra kilo's eraf dus moet ik mij er weer voor gaan zetten. Al is het maar een kilo of 6 daar kan ik al mee vooruit.

October 2, 2006 om 08:07
tuurlijk en niet het excuus de zomer is nog ver weg, afgelopen zomer hebben we het ook niet gehaald , dus gewoon met de kerst zijn we al ruim 6 kg kwijt, en vriendlief toe maar boven de 80 is geen kattepis zal wel gebaald hebben, wat was jou startgewicht want ik denk niet dat dat 67.8 was want dat zou niet slecht zijn.
Nu geen flauwekul meer gewoon punten tellen goed te doen, ik was vorige week 0.9 kg kwijt hou ik dat nu wekelijks vol zit ik ook over een maand op streefgewicht.
Kom op meid we gaan he en mijn aanbod staat hoor zie je ertegenop op de dagen dat je werkt om nog eten te maken, ik maak gewoon een grote pot en zet die bij jullie op tafel hoor.
SUCCES
:lijnen:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan