Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 2, 2006

Pooh1004 woog op het moment van schrijven 109.70 kg (bmi: 38.87).

:wb:

Het heeft even geduurd maar ik ben toch weer terug op deze site. Moet nog steeds een beetje uitdokteren hoe alles hier werkt maar dat gaat helemaal goed komen.

De vorige keer dat ik hier begon kwam er even niks van het afvallen terecht ook omdat ik nog de nodige onderzoeken had lopen bij de huisarts ivm mijn bloeddruk. Deze onderzoeken zijn nu afgerond en er werd me daar tot 2x toe aangeraden om het Sonja Bakker dieet te gaan volgen.

Eerst maar eens rondsnuffelen wat dat nou precies was etc. en uiteindelijk zelfs op afraden van mijn man toch het boekje gekocht en toen eerst nog een rustig doorgenomen en 2 weken later eindelijk begonnen ofwel 18 september dus aan de slag gegaan en ik moet zeggen het bevalt me heel goed. :wave:

Het voordeel vind ik er toch wel van dat je niet meer na hoeft te denken wat te gaan eten alles staat voor je uitgestippeld ook de kinderen en manlief varen er wel bij. Manlief is er dan ook helemaal op terug gekomen (hij krijgt eindelijk zijn groente en aardappelen).

En zoals wel in mijn grafiek is te zien ik val daadwerkelijk af. :afgevallen:

Zal dus ook hier nu het een en ander gaan bijwerken maar ben al hardstikke blij nog even en ik weeg eindelijk weer onder de 100 dat zou toch echt te gek zijn.

Groetjes Esther. (pooh1004) :ssvaltaf:

:bye:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan