Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 2, 2006

Nursie woog op het moment van schrijven 75.50 kg (bmi: 26.12).

Kijk, dat ik niet altijd roep dat de :weegschaalblauw: je beste vriend is,
dat snapt iedereen.

Maar na DRIE avondjes eten bij vrienden en familie nóg meer dan een halve kilo afvallen, vind ik meer dan ongelofelijk!!

:D :D 75,5 vanmorgen!! :D :D

Vrijdag dan uitgebreid dineetje gehad, zaterdag bij de vriendin gaan eten die niet kan koken, ze had niet gelogen want we hebben broodjes gegeten :D
Wél heel uitgebreid hoor, met franse kaasjes, filet americain, kipsaté-salade, eitjes, gehaktballetjes, soep vooraf (ja uit een pakje!).

Gisteravond bij mijn ouders mosselen, tóch wat frietjes genomen en wat brood, zoooo lekker! Wel het ijsje afgeslagen en koffie genomen. Lékker!

Gisteren overdag trouwens geshopt met Pas, was superleuk!
Hij heeft een hele outfit, leuk hemd, sportief jasje en broek in rib, sneakers (voor gewoon bij spijkerbroek) echt heel leuk.
Zelf nog een ontzettend leuk rokje gekocht, bruin met zwart en ook sneakers.

Topdagje gehad dus!!

Vandaag gewerkt, morgen ook nog en dan naar Barcelona donderdag! :vliegtuig:
Niks mis mee dus!

Liefs!! Chantal :zon:

Onbekend
October 2, 2006 om 10:49
hej :baai:
Lekker toch!! Dat je zo genoten heb en maar blijft afvallen, geweldig!!!
:wave:
:yougogirl:

Wat heerlijk dat je naar Barcelona gaat :spanje: Ben je er al eens geweest...??? Is echt supermooi en gezellig daar! Alles van Gaudi, heel veel toeristische hoogtepunten, echt de moeite waard! Enneh.. ik weet niet of je ze kent: churros..? Moet je echt proberen :kwijl:

Ik ben vanmorgen gebeld door de nationale adviesbalie. Had mijn situatie per email voorgelegd en binnen 1 dag belden ze al. Echt super! Een aardige man die echt alles wist van recht en ik weet nu dat ze de uren niet mogen terugzetten en ontslaan als je niet tekent is helemaal belachelijk!!! In het nieuwe contract zit weer een proeftijd van 2 mnd en ikheb het idee dat ze ons op een slinkse wijze willen ontslaan straks. Dus vooral niet tekenen (allemaal niet) en dan zij weer aan zet. Zolang je niet tekent geldt je huidige contract nog dus moeten ze ook voor 36 uur uitbetalen. vanavond komen we met de meiden bij elkaar en vormen we 1 front met duidelijke afspraken. mocht er ontslag volgen, is dit niet terecht en kunnen we gezamelijk 1 advocaat nemen die een brief stuurt om dit aan te vechten. Op deze manier kunnen we ons gelijk krijgen of nog aardig wat geld loskrijgen van ze. Bij ontslag heb je recht op ontslag bescherming, of ontslaghulp ofzo, dus mocht dit gebeuren moeten we gelijk contact met de adviesbalie opnemen, zij helpen ons dan verder. Wat geweldig dat zoiets bestaat!!! Heb er nooit mee te maken gehad dus dan weet je er ook niks van. Samen staan we sterk en gaan we dit winnen! Baas denkt ons wel even te pakken 'omdat wij er toch niks van snappen' , nou mooi niet! :boksen:

Werken mag ik trouwens nog niet van de fysio. Door het hardlopen gisteren, heb ik weer last (weet ik was dom) en ik mag pas na de volgende sessie proberen te werken omdat dan mijn rug pas sterk genoeg is. Ik mag wel werken, hoor, maar niet tillen! :haha: Tja, dat wordt dus niks he...! Misschien ben ik dus nog wel 2 weken thuis en wie weet langer... heb het nu zwaar belast en daar was mijn rug nog niet klaar voor... dus ... we zullen zien :D Trouw oefeningen maar doen weer en ik mag niet meer hardlopen :nietgoed:

Ciao ciao!
:bye:
October 2, 2006 om 14:31
Wat heb je toch een heerlijk leven:D Super, altijd erg leuk om jouw vrolijke berichten te lezen.
Super joh dat je naar Barcelona gaat! Ik ben er vorig jaar geweest,vond het helemaal geweldig en wil er zekers nog een keer heen.

Enne ik 6 keer naar Marco?
haha nee hoor, maar 4 keer hihi. Ok 5 keer, ik ga 17 okt ook nog naar het concert voor Warchild donateurs waar Marco uiteraard ook gaat optreden:D
Ivm die concerten ben ik het weekend van 21/22 okt en 28/29 okt in Arnhem, lekker 3 dagen/2 nachten in een hotel verblijven.
Hmm ik mag ook niet klagen he:)
October 2, 2006 om 15:26
Hey Chantal,

Wat ga jij super goed zeg!! Afvallen en genieten van eten..wat een heerlijk combi! En dan die leuke vooruitzichten, geweldig! geniet er lekker van meid!
Barcelona ben ik ook geweest, echt erg leuk! De rambla's zijn echt leuk en daar in de buurt ook een mooi aquarium, echt prachtig! Hoe lang ga je?
Heel veel plezier!! Liefs Maartje :vlinder2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan