Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 2, 2006

Whiskey woog op het moment van schrijven 68.50 kg (bmi: 23.70).

Weer een nieuwe werkweek! Het afgelopen weekend maar geen dagboek bijgehouden, want toch te veel 'rare' dingen gegeten op verjaardag en bij zoon van manlief. Ook nog uit eten geweest, maar daar netjes mager gegeten (gegrilde garnalen), dus al met al viel de schade reuze mee!

Vanavond weer hardlopen, dit keer 4 * 3 min met 2 min rust ertussendoor: komt me wel goed uit, niet te veel, kan ik waarschijnlijk net tussen de buien door.....

Groeten allemaal!
:berner:

October 2, 2006 om 13:47
Hallo marijke,

goed bezig joh. Ik kan mezelf nog steeds niet naar de sportschool trekken en vanmorgen ggggoooooottt het hier in het land van maas en waal. Dus mijn hondjes trokken hun neus op voor al die nattigheid.

Gelukkig voor hen, kwam vanmiddag de hondenuitlaatservice, dus ze hebben niet de hele middag in de ren hoeven zitten.

Vanmorgen al om 7 uur begonnen met werken en nog niet af, maar vanavond bankzaken. Ik ga naast CSI ook net 5 kijken. Het is pink ribbon week. En ondanks mijn uitslag goed was, heb ik toch even moeten proeven aan de angst die 1 op negen vrouwen echie is.

Bah, borstkanker is fout!!

Ik wens je veel succes deze week en ik hou je op de hoogte!

Frances
October 3, 2006 om 03:17
Hoi Marijke!

Jij bent goed bezig hoor!
Later beginnen met werken(ben je er al mee begonnen??), je ogen misschien laten laseren(spannend hoor) en lekker hardlopen.
Je kunt zo op één van de vele hardlooppagina's kijken of er een 5 km loop bij jou in de buurt is(runnersweb.nl, atletiek.nl, hardlopen.nl)

Wij hebben idd via internet de parkeerplaats geregeld. Als we ons weg laten brengen, zijn we het geld ook kwijt aan benzine. Nu is het veel makkelijker.
En ja, ik heb een nieuwe bikini, gewoon een simpele zwarte.

Succes met hardlopen! Hopelijk kan het tussen de buien door. Gister met tennissen hadden we af en toe wat regen, maar het viel gelukkig nog mee. We konden gewoon doorspelen.

Groetjes, Karen
October 5, 2006 om 04:55
Hoi Marijke,

Goed plan, om iets later te gaan werken! Ik denk dat je zult merken dat je dan ook "produktiever"bent. Je komt wat fitter aan, en dat scheelt natuurlijk enorm!

En met je loop schema zal je zien dat je met sprongen vooruit gaat! Zo ging het bij mij in het begin ook. De laatste tijd zat ik een beetje op een "dood punt", door alle toestanden. Maar gister heb ik voor mezelf een schemaatje in elkaar gedraaid, en daar begin ik volgende week weer mee. Ik heb er weer echt zin in, dus wat dat betreft zit het goed!

Heel veel succes, en een poot en knuffel aan:berner:

:sjaspers:

Jaqueline
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan