Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 2, 2006

Deniseteun woog op het moment van schrijven 85.60 kg (bmi: 32.22).

Hoi,:tulpen:

De eerste week hebben we achter de rug en het is me 100% meegevallen. Wat ik alleen jammer vind is dat ik al vier dagen stil sta qua gewicht. Onsje eraf, onsje erbij. En ik zondig echt bijna niks. Hooguit 2 speculaasjes ipv 1. Maar ik blijf netjes rond de 1000 calorieën tot mij nemen (alleen op zaterdag bijna 1300 maar dat had ik normaal alleen al bij het avondeten, pizza :pizzastuk: , en de chips :chips:).
Ik drink echt braaf mijn 2 liter water en alles eet ik mager.
Maar ik laat me er niet door ontmoedigen, ik ga lekker door. Maar ik hoop natuurlijk wel binnenkort nog wat gewicht te verliezen. Al is het maar 1 kilo per week.

Het kan te maken hebben met gebrek aan beweging :beweging: maar dat lukt me echt niet. Ga om 6 uur 'ochtends de deur uit en kom om half zes 's avonds weer thuis. Dan dochter ophalen, boodschappen en koken. Dochter naar bed brengen en dan nog 2 uurtjes relaxen (en nee, sport is geen relaxen voor mij!!). Wandelen na het eten houd ik mooi voor gezien met dit weer. :joggendmannetje:

Ik heb nog een crosstrainer op zolder staan misschien moet ik die maar weer eens onder het stof vandaan halen. Maar ik heb er eigenlijk HELEMAAL geen zin in.

We zien het wel hoe we het einddoel halen, dan maar wat langzamer. :stunter:

Groetjes Denise :jezelfknuffelen:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan